štvrtok 11. novembra 2021

Vzťah, Nie Náboženstvo

11. novembra 2021

Mnohí sú zaneprázdnení len s Náboženstvom a mŕtvymi náboženskými praktikami a zábavou, ktoré sú orchestrované satanom, aby klamal masy a vábil ich preč Od Ježiša. Náboženstvo spôsobuje rozdelenie, Nie Jednotu. Láska Zjednocuje, ale nenávisť rozdeľuje. Preto je tam tak mnoho rôznych náboženstiev a denominácií a každý má svoju vlastnú verziu pravdy. Preto sú mnohí stále oklamaní, vo tme a stratení, kvôli všetkému tomu klamu, ktorému veria ako pravde. Pravda Oslobodzuje, Nie satanove lži.

Mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú, kvôli Náboženstvu a mŕtvym náboženským praktikám. Vyznávajú Ježiša len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko od Neho. Chýba im pravé Poznanie O Ježišovi a Od Neho. Iba Vedia o Ježišovi z čítania a z Počúvania od iných ľudí, z ktorých mnohí tiež Nepoznajú Ježiša Reálne. Slepí vedú slepých.

Náboženstvo a mŕtve náboženské praktiky Nie sú Vzťah S Ježišom. Ježiš Chce, aby každý mal svoj vlastný Osobný Vzťah Lásky S Ním. Chce aby každý Ho Poznal Reálne, to Kto On je a to Čo Dokáže urobiť a aby Kráčal s Ním v Jednote, aby bol v Jeho Dokonalej Vôli. Ak Usilovne Hľadáme Ježiša, tak Ho Nájdeme. On je vždy Verný.

Vzťah S Ježišom je naša voľba. Máme slobodnú vôľu a vyberáme si pre seba náboženstvo a mŕtve náboženské praktiky alebo Osobný Vzťah Lásky S Ježišom vychádzajúci z Lásky, pretože On nikoho Nenúti. Ježišova Vôľa buď Učinená, Nie naša vlastná alebo vôľa iných ľudí. Mnohí sú zaneprázdnení s Náboženstvom a mŕtvymi náboženskými praktikami, preto Nie sú v Ježišovej Dokonalej Vôli a Nie sú Mu Potešiteľní. Aj preto Ježiš Povie mnohým Náboženským ľuďom v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť.

Ak náš Vzťah S Ježišom je Správny, potom budeme vždy Vedieť, či Ježiš je Potešený s nami, alebo Nie je a Nebudeme si to nahovárať. Nebudeme vo tme, pretože Ježiš je naše Svetlo. Musíme byť Svetlom vo tme a Nebyť sami tmou, inak len klameme seba.

Musíme byť Rozumní, pretože je to o našom Vzťahu S Ježišom a Nie o Náboženstve a mŕtvych náboženských praktikách. Máme za to našu vlastnú Zodpovednosť. Musíme si prevziať Zodpovednosť a Pomáhať si, pretože na Konci budeme musieť viniť len seba a Koniec to oznámi.

Taktiež môžeme Duchovne rásť a to na novú úroveň, ale Záleží to úplne na nás. Mnohí stagnujú, pretože nemajú Žiadny Vzťah S Ježišom, pretože sú zaneprázdnení len s Náboženstvom a mŕtvymi náboženskými praktikami a s inými ľuďmi a Nie S Ježišom, O Ktorom to všetko je. Musíme Naslúchať, Poslúchať a Nasledovať Ježiša, jedine Jeho Cestu. Musíme byť Vedení Ježišom, na každom kroku Cesty, vtedy budeme v Jeho Dokonalej Vôli, ak Ho Poslúchame.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Christiena Boshoffová.)

„Vtedy sa Pavol postavil doprostred Areopágu a povedal: „Mužovia Atén, vnímam, že vo všetkých veciach ste veľmi NÁBOŽENSKÍ; 23 pretože keď som obchádzal a uvažoval o predmetoch vášho Uctievania, našiel som dokonca oltár s touto inskripciou: NEZNÁMEMU BOHU. Preto, Toho, Ktorého Uctievate bez Poznania Ho, Ohlasujem vám Ho: 24 Boh, ktorý Stvoril svet a všetko v ňom, keďže On je Pán Neba i Zeme, Neprebýva v chrámoch zhotovených s rukami. 25 Ani Ho Neuctievajú s ľudskými rukami, ako keby On niečo Potreboval, keďže On Dáva všetkým Život, Dych, i všetky veci.“ Skutky 17:22-25.

https://www.youtube.com/watch?v=wjpzVlwcAj8

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...