streda 17. novembra 2021

Rozlišovanie

17. novembra 2021

Mnohí Kresťania/Veriaci nemajú Žiadne Rozlišovanie, ale čaká ich drsné Prebudenie do Reality. Mnohí stále rýchlo zaspávajú. Nevedia, čo je Pravda a čo sú lži. Nemajú Žiadne Rozlišovanie. Veria všetkému čo vidia, počujú a čítajú ako pravde, hoci to Nie je pravda, ale sú to lži, klamanie a Nie Realita.

Boli sme Varovaní, že dokonca Vyvolení, keby to bolo možné, budú Oklamaní. Preto musíte používať Rozlišovanie a Modliť sa. PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA. Bezprecedentné zapríčiní Veľké Duchovné Prebudenie. Nič nie je Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Príde to na Svetlo. Bude to šokovať, ale Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie satanove lži.

Nemôžeme vnucovať Pravdu druhým, iba ju zdieľať. Musia ju akceptovať a používať svoje vlastné Rozlišovanie. Žiaľ mnohí to nerobia. Preto sú stále uspatí, oklamaní, vo tme a stratení. Je to voľba, ale drsné Prebudenie očakáva spáčov aj s tým Bezprecedentným a stále viac sa to Odkrýva a nemožno to Zastaviť. Tí, ktorí používajú Rozlišovanie a ktorí majú otvorené svoje Duchovné oči a uši, Poznajú Pravdu a to, čo sa Skutočne deje. Ježiš Nikdy Nezlyháva u tých, ktorí Ho Hľadajú, ale Odmeňuje ich.

Ježiš Povedal, že teraz musíme nechať spáčov osamote. Prebudia sa do Reality a siahnu za vyšším, skôr či neskôr, kedykoľvek budú Prebudení a Prichystaní. Nemôžeme na nich čakať, oneskorili by ste sa kvôli nim vzadu a zdržali by vás od činenia Ježišovej Vôle a od Duchovného Rastu. Používajte Rozlišovanie a buďte Rozumní a pohnite sa.

Musíme myslieť na naše vlastné Kráčanie a Vzťah s Ježišom. Byť S Ním Jednotní, v Duchu a v Pravde, potom Nebudeme vo tme, pretože On je naše Svetlo. Musíme byť Svetlom vo tme a Nebyť tiež tmou, inak len klameme seba. Svetlo na vrchu kopca nemožno skryť, je tam preto, aby ho všetci videli. Je to Maják Nádeje. Musíme byť Svetlom, aby tak tí, ktorí sú teraz stále spiaci, keď sa rozhodnú prebudiť sa, mohli vidieť, že jestvuje Svetlo. Buďte uistení, že všetkých spáčov čaká drsné Prebudenie s tým Bezprecedentným. Všetko je to Biblické.

Musíme sa Modliť a Držať si Vieru a byť v Pokoji. Ježiš Úplne Riadi. Jeho Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Jeho Plán je vždy Najlepší. On vždy Verne plní Svoje Prisľúbenia. Majte Vieru v Ježiša, V Toho, O Ktorom to všetko je, nášho Abbu Otca. On nás Miluje a Stará sa o nás, ako nikto iný. Ak Ho Nasledujeme vo Viere, Nebudeme Sklamaní.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„11 A toto čiňme, poznajúc čas, že teraz je najvyšší čas, aby sme sa Prebudili zo spánku; lebo naša Spása je bližšie, ako sme spočiatku Verili. 12 Noc pokročila a deň je nadosah. Preto vyžeňme skutky tmy, a oblečme si Zbroj Svetla.“ Rimanom 13:11-12

„Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým; Ktorí pokladajú tmu za Svetlo a Svetlo za tmu; Ktorí pokladajú horké za sladké a Sladké za horké!“ Izaiáš 5:20

https://www.youtube.com/watch?v=RFi8BBE3VBo

https://gloria.tv/post/QrCZKrS8qqWS3JyJDJFp7YX2o

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...