piatok 5. novembra 2021

Prestaňte hrešiť, Nie menej, ale už Nikdy viac

Prestaňte hrešiť, Nie menej, ale už Nikdy viac - 5. novembra 2021

Tí, ktorí stále pokračujú vedome hrešiť, musia s tým prestať, inak si ponesú následky. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Ježiš Nikoho Neuprednostňuje ani Neukracuje. Tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Pokánie vedie k Večnému Životu. Žiadne Pokánie = Žiadny Život, ale smrť. Ježiš sa Nemení. My máme slobodnú vôľu a vyberáme si pre seba. Buď si vyberáme Kajať sa alebo Nekajať sa, ale tiež si ponesieme následky toho pre nás.

Pokánie znamená cítiť ľútosť za naše minulé hriechy, Prosiť Ježiša O Odpustenie a potom Prestať hrešiť, Nie menej, ale už Nikdy viac. Musíme sa Odvrátiť od všetkých našich skazených ciest a nielen od niektorých, ale od všetkých, inak si budeme niesť následky na Konci a Koniec to oznámi.

Musíme žiť naše životy Potešiteľne Ježišovi, aby nás On Našiel ako Hodných Zdediť Jeho Večné Kráľovstvo na Konci tohto dočasného života. Ježiš je Svätý a aj my musíme byť Svätí, pretože bez Svätosti Neuvidíme Ježiša. Nespravodliví Nezdedia Ježišovo Večné Kráľovstvo.

Ježiš Povie mnohým Veriacim/Kresťanom v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť. Prečo? Pretože Nikdy Neprestali hrešiť. Ježišovo Volanie a Dary sú Neodvolateľné. Nesmieme Klamať seba Ani sa nedávať nikým klamať so satanovými lžami a prázdnymi sľubmi. Budeme za to musieť viniť len samých seba, ak dospejeme k nesprávnej koncovej destinácii na Konci. Ježiš sa Nemení. My všetci musíme byť Ochotní Meniť sa na dobrých. Prosme Ježiša, aby nás Premieňal stále viac na Jeho Podobu, aby sme sa mohli stať Jeho Zrkadlovým Obrazom. Reprezentujeme Ježiša vo svete. Sme Jeho Ambasádormi. Musíme byť Napodobňovateľmi Ježiša a Nie satana. Musíme byť Svetlom vo tme a Nebyť sami tmou, akými sme zvykli byť.

Tí, ktorí pokračujú hrešiť, sú pochabí. Nie sú v Bázni a v Úcte k Ježišovi, preto, kto On je a preto, Čo Dokáže Urobiť. Mnohí zahynuli a ďalší zahynú, pretože im chýba pravé Poznanie Pravdy. Ignorancia vedie k smrti, k Večnému Zatrateniu. Musíme byť Múdri a Nie hlúpi. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna, ale jej koniec vedie len ku smrti.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.

(Kristína Boshoffová.)

„Vytriezvite, ako by ste mali, a Prestaňte hrešiť; lebo sú tu niektorí, ktorí ignorujú, nepoznajú Boha - toto vravím na vaše zahanbenie.“ 1. Korinťanom 15:34.

„Vravím vám, priatelia Moji: Nebojte sa tých, ktorí zabíjajú telo a ktorí potom už nemôžu viac urobiť. 5 Ale Ukážem vám, Koho sa máte Báť: Bojte sa Toho, ktorý, keď vaše telo bolo zabité, má Autoritu (Právomoc) Uvrhnúť vás Do Pekla. Áno, Hovorím vám, Jeho Sa Bojte!“ Lukáš 12:4-5.


https://www.youtube.com/watch?v=Ih_M9hajI-Y



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...