utorok 16. novembra 2021

Usilovne Hľadajme Ježiša

Usilovne Hľadajme Ježiša – 15. novembra 2021

Musíme Usilovne Hľadať Ježiša s celým naším srdcom, potom Ho Nájdeme. Musíme byť Ochotní Pokračovať Hľadať Ježiša. Ak sme leniví, potom je to náš problém. Ježiš je vždy Verný k tým, ktorí Ho Usilovne Hľadajú. Odmeňuje tých, ktorí sú Vytrvalí a Stáli v Hľadaní Ho. Problém Nie je S Ježišom, ale s nami. On je vždy k Dispozícii pre nás všetkých, vo dne i v noci. Nikdy Nedrieme Ani Nespí, ale my áno. My sme omylní, Nie Ježiš. On Sa Nikdy Nemení, ale my áno.

Je Ježiš stále naša Prvá Láska? On to Vie i my to vieme. Musíme sa zostávať Hľadať Ho z Lásky. On nikoho Nenúti. Ježiš Povedal, že budeme Žiť Z Každého Slova, ktoré Vychádza Z Jeho Úst. Jeho Ovce Počujú Jeho Hlas, Naslúchajú Mu, Poslúchajú Ho a Nasledujú Ho. A čo my?

Ak Voláme k Ježišovi a Pýtame sa Ho, potom Od Neho Prijmeme. Problém je s nami. Mnohí radšej hľadajú na internete alebo sa pýtajú iných ľudí ako Ježiša. On to Vie. Preto Neprijímajú Od Neho. Preto sú mnohí oklamaní, vo tme a stratení.

Máme našu vlastnú Zodpovednosť za to, či Hľadáme Ježiša, Dokým Ho Nájdeme a budeme Počuť Od Neho. Ak strácame nádej a vzdávame sa, musíme za to viniť len seba. Ježiš tiež bude Testovať nás a našu Vernosť.

Ak sa Priblížime k Ježišovi, Potom sa aj On Priblíži k nám. Jeho Prisľúbenia Nezlyhávajú. Naše Priority Nie sú vždy správne. Musíme sa meniť. My Potrebujeme Ježiša. Musíme byť Vytrvalí a Stáli v Hľadaní Ho, pretože nikto iný to nemôže urobiť za nás. Nesmieme očakávať, že Prijmeme Od Ježiša, ak Nie sme ochotní Hľadať Ho a Pýtať si od Neho. On Počúva a Odpovie nám, v Jeho Čase. On Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva tých, ktorí Ho Usilovne a Neustále Hľadajú, s vrúcnym srdcom.

Koľkí to mienime s Ježišom naozaj Seriózne? Musíme byť čestní, inak len klameme sami seba. Prehľadávajme naše vlastné srdce. Ježiš vždy Verne Plní Svoje Prisľúbenia, a čo my?

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Ak Ma budete Hľadať, tak Ma Nájdete, keď Ma budete Hľadať s celým vaším srdcom.“ Jeremiáš 29:13

„Pýtajte si a bude vám to Dané; Hľadajte a Nájdete; Klopte a bude vám Otvorené.“ Matúš 7:7

„Volajte ku Mne a Odpoviem vám a Ukážem vám Veľké a Mocné Veci, ktoré Nepoznáte.“ Jeremiáš 33:3

https://www.youtube.com/watch?v=T6MsCB3jq-Q

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...