piatok 19. novembra 2021

Čo Zasievame, to budeme aj Žať

19. novembra 2021

Musíme vedieť, že čo Zasievame, to budeme aj Žať. Ježišovi, Všemocnému Bohu sa Nesmieme Posmievať. Preto musíme byť opatrní pritom, čo Zasievame. Musíme Siať len Dobré Semeno a Modliť sa, aby to aj Ježiš nechal Narásť, aby sme mali bohatú Žatvu v patričnom čase. Takisto ak Nezasievame, nemôžeme očakávať, že budeme mať Žatvu.

Mnohí sú príliš leniví niečo urobiť. Vždy používajú výhovorky a hovoria vám o Spáse založenej na skutkoch. Samotný Ježiš povedal, že Prečo Ho Nazývame Pane, Pane a Nerobíme čo nám vraví? Ak Milujeme Ježiša, potom Ho budeme Poslúchať a Hľadať, ako Činiť Jeho Vôľu, aby sme mohli byť v Jeho Dokonalej Vôli. Ježišovo Volanie a Dary sú Neodvolateľné. Nezabúdajte, že všetci Vydáme Odpočet na Súdny Deň za naše vlastné skutky, dobré či zlé. To čo Sejeme je to, čo budeme aj Žať. Mnohí budú s prázdnymi rukami, nebudú môcť nič ukázať. Budú za to musieť viniť len samých seba.

Ježiš Pozná každé srdce, všetky naše pohnútky a myšlienky. Nikdy Nebude Nikoho Nútiť. Miluje nás a Stará sa o nás, ale Nie našu lenivosť, to vás môžem uistiť. To čo vy i ja Zasievame, je to, čo budeme aj Žať. Prestaňte si zakaždým vymýšľať a vyhľadávať výhovorky a začnite niečo ROBIŤ. Ježiš Hľadá Činiteľov, Nielen poslucháčov, ktorí len klamú samých seba. Čo sme Zasievali je to, čo budeme i Žať. Pýtajte sa Ježiša, Nie iných ľudí. On je Ten, ktorého musíme Poslúchať a byť Mu Potešiteľní, Nie iným ľuďom. Toto je problém mnohých. Sú potešovateľmi ľudí a práve preto tiež Nie sú v Ježišovej Dokonalej Vôli. Neposlušnosť Ježišovi má aj následky. Buďme Rozumní a Nie pochabí. To čo sme Zasievali je to, čo budeme aj Žať. Toto mnohí zistia, ale vtedy bude tiež už príliš neskoro. Teraz je Čas Milosti a tak nečakajte, pretože aj Čas Milosti sa skončí, pre niektorých náhle a neočakávane. Čo sme Zasievali je to, čo budeme aj Žať. Buďme pamätliví. My všetci sme Večne Pred Ježišom. On všetko Vidí i Počuje. Nebudeme mať Žiadnu výhovorku, budeme za to musieť viniť len seba na Konci a Koniec to oznámi. Tento Život je len dočasný, ale Večnosť trvá Naveky. To čo Zasievame je to, čo budeme aj Žať.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Nemýľte sa, Bohu sa nebude Nikto Posmievať. Lebo čokoľvek Seje človek, to bude i Žať. 8 Lebo ten, kto Seje vo svoje telo, z tela bude Žať porušenie; a ten, kto Seje v Ducha, z Ducha bude Žať Večný Život.“ Galaťanom 6:7-8.

„Ako som vídal Tých, ktorí Orali neprávosť a Siali trápenie, že to i Žali.“ Jób 4:8.

https://www.youtube.com/watch?v=DfaGIsXWPSs



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...