sobota 6. novembra 2021

Buďte v Pokoji a buďte Trpezliví

Buďte v Pokoji a buďte Trpezliví - 6. novembra 2021

Buďte v Pokoji a buďte Trpezliví. Mnohé zmeny prichádzajú spolu s tým Bezprecedentným, čo sa Odkrýva po celom svete. Mnohí budú v šoku, pretože stále rýchlo zaspávajú, Neuvedomujú si, o čo ide vo svete. Mnohí stále žijú vo sne, ale Realita ich prebudí, skôr či neskôr. Toto bude najväčšie Duchovné Prebudenie vôbec v ľudskej histórii. Všetko je to pre záchranu ľudstva z Lásky. Ježiš Miluje i Stará sa o každého. Zaplatil Výkupné, Najväčšiu Cenu, S Jeho Krvou, Na Kríži za nás všetkých. Nie je to Jeho Vôľa, aby niekto Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život, na Konci, pretože Koniec to oznámi.

My všetci musíme byť Uzmierení a v Pokoji S Ježišom, S Tým, O Ktorom to všetko je. On je nás jediný Spasiteľ, Mesiáš, Princ Pokoja. Dáva nám Svoj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Buďme v Pokoji a Trpezliví, nezáleží na tom, čo prichádza vo svete ani na našich okolnostiach. V Ježišovi Máme Nádej a On Nikdy Nezlyháva pre Jeho Vlastných. Ježiš je vždy Verný a Dôveryhodný.

Bezprecedentné sa teraz stále viac Odkrýva v týchto dňoch. Ježiš Úplne Riadi aj to Bezprecedentné i všetky Zmeny, ktoré prichádzajú. Všetky Veci Vypracúva pre Dobro, pretože Ho Milujeme a sme Povolaní pre Jeho Plán a Účel.

Možno sa čudujeme, akože to Bezprecedentné, čo sa Odkrýva, je vôbec možné. Ježiš Povedal, že MODLITBY JEHO SVÄTÝCH počas všetkých týchto rokov, neboli márne.

Ježišova Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi, už od Počiatku, Založenia sveta. Buďte v Pokoji a buďte Trpezliví.

Ježiš je Láska. Milujme Najprv Ježiša i jeden druhého. Buďme vždy v Pokoji a buďme Trpezliví. Pravda sa teraz ešte viac Odkryje a bude ešte viac šokovať svet v týchto dňoch. Zostaňte Bdelí a buďte Modliaci sa. Chváľte Ježiša, On bude Oslavovaný Naveky Vekov.

Buďte v Pokoji a buďte Trpezliví. Je to Biblické. PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Napokon, bratia, majte sa dobre. Zdokonaľujte sa. Buďte v dobrej pohode, buďte jednej mysle, žite v Pokoji; a Boh Lásky a Pokoja bude s vami.“ 2 Korinťanom 13:11

„A Boh Nádeje nech vás naplní s každou Radosťou a Pokojom vo Verení, aby ste hojneli v nádeji mocou Svätého Ducha.“ Rimanom 15:13

https://www.youtube.com/watch?v=7Bh9WfhbYQE


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...