streda 10. novembra 2021

Musíme Vydržať a Zapierať sa

10. novembra 2021

Musíme Vydržať a Zapierať sa, pretože ak stratíme nádej a vzdáme sa Ježiša, všetko to bude márne. Ježiš je naša jediná Nádej v tomto dočasnom živote na Večný Život na Konci.

Nezáleží na tom, čo máme Vydržať a čím prejsť, musíme sa Zaprieť. Nie sme bez Nádeje. Máme Ježiša. On je vždy S nami. My sme Jeho Svätý Chrám. On Žije V nás. Nepatríme už sebe, ale Ježišovi. On Zaplatil Výkupné, Najvyššiu Cenu za každého, Z Lásky, S Jeho Krvou, Na Kríži. Ježiš je náš Vykupiteľ. Práve preto musíme byť Uzmierení a v Pokoji S Ním. Ježiš je náš Princ Pokoja, Záchranca a Mesiáš a Okrem Neho nie je žiadny iný.

Musíme byť v Pokoji s Ježišom, potom budeme mať a Zažívať Jeho Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, nezáleží na našich okolnostiach alebo na situácii vo svete. Ježišove Prisľúbenia Nikdy Nezlyhávajú. Ježiš nám Prisľúbil, že od nás Nikdy Neodíde Ani nás Nezanechá. Je vždy Verný. Musíme zostávať verní Ježišovi. Musíme Vydržať a Zapierať sa. Musíme Naslúchať, Poslúchať a Nasledovať Ježiša, Jeho Cestu až do úplného Konca. On má Plán a Účel s každým z nás. Musíme Hľadať, aby sme boli v Jeho Dokonalej Vôli. Jedine Ježiš Pozná Jeho Vôľu pre nás. Musíme sa Modliť a Čakať na Ježiša na Jeho Rozhodnutie (Radu, Konzultáciu). On nás Osobne Usmerňuje a Vedie, na každom kroku Cesty, aby sme mohli byť v Jeho Dokonalej Vôli. Dáva nám naše Poverenia, Inštrukcie a Usmernenia. Musíme Naslúchať, Poslúchať a Nasledovať Ježiša. Musíme Vydržať a Zapierať sa. Ježiš Úplne Riadi. Jeho Plán je Najlepší. Pozná Koniec od Začiatku. Jeho Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi už od Počiatku, Založenia sveta.

Vydržte sa Zaprite sa, kým sa Bezprecedentné teraz Odkrýva stále viac a viac. PRAVDA BUDE ROZPRÁVAŤ ZA SEBA. Buďte v Pokoji a Držte si Vieru. Ježiš stále Robí veci Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Bezprecedentné a Nadprirodzené. On Sa Nemení.

Ježiš Žehnaj každého a drž nás v bezpečí v tomto čase.
(Kristína Boshoffová.)

„Láska sa Neraduje z neprávosti, ale Raduje sa z Pravdy; 7 Znáša všetky veci, Verí pri všetkých veciach, Dúfa pri všetkých veciach, Vydrží pri všetkých veciach.“ 1. Korinťanom 13:6-7.

„Bratia, nemyslím si o sebe, že by som už bol získal; 14 ale jednu vec robím: zabúdam na tie veci, ktoré sú za mnou a siaham za tými vecami, ktoré sú predo mnou, 14 Zapieram sa smerom k Cieľu za Odmenou Božieho Volania Zhora v Kristovi Ježišovi.“ Filipanom 3:13-14.

https://www.youtube.com/watch?v=in7oTq-uKbM



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...