pondelok 31. mája 2021

Vyvolení a Povolaní; Predpovedané sa Odkrýva

Vyvolení a Povolaní; Predpovedané sa Odkrýva - 31. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Vyvolil a Povolal som vás, aby ste Slúžili Môjmu Plánu a Účelu. Moje Volanie a Dary sú Neodvolateľné. Vyberám si, Volám a Dávam Výbavu každému Osobne, aby slúžil Primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní Slúžiť Môjmu Plánu a Účelu, Mojej Vôli.

Ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli, potom musíte Naslúchať k Mojim Inštrukciam a Usmerneniam, Poslúchať a Nasledovať ich, keď vás Oboznamujem a Vediem Osobne, aby ste Činili Moju Vôľu, ako to Ja Chcem a Kedy Chcem. Každému Dávam ich vlastné Poverenia.

Ustanovil som, Dohodol Som a Pomazal Som Svojich Milovaných synov a dcéry pre Službu v Mojom Večnom Kráľovstve. Všetko pre Moju Slávu (Glóriu). Odkrýva sa a Odhaľuje sa Všetka Pravda, ktorá bude šokovať svet a obráti svet hore nohami v tejto Dobe. Pretože Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Teraz nebude ničoho Tajného, čo Nebude Zjavené, ani ničoho Skrytého, čo Nebude Oznámené a Nepríde na Svetlo. Bude to Biblické. Všetky satanove lži budú Odhalené a Osvetlené. Kvôli tomuto budete nenávidení, prenasledovaní a niektorí zabití kvôli Mne a pre Pravdu. Veľká bude vaša Odmena v Nebi, Večný Život So Mnou. Vedzte, že ste Mnou Milovaní.

Stále si Vyberám a Volám mužov a ženy pre Službu v Mojom Večnom Kráľovstve. Buďte Ochotní a spravte sa Mi Použiteľnými, pre Slúženie Môjmu Plánu a Účelu v tomto Čase. Moja Vôľa buď jedine Učinená, ako Ja Chcem a Kedy Chcem a všetko pre Moju Slávu. Stále je mnoho Práce Pre Kráľovstvo, ktorú treba Vykonať, v týchto posledných Dňoch a dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Moje Kráľovstvo je Jediné Kráľovstvo, ktoré bude Trvať Naveky Vekov a ono Nie je z tohto sveta. satanovo kráľovstvo bude Zničené Mnou s Ohňom, v Určenom Čase. Koniec to oznámi.

Všetko čo bolo Predpovedané Mnou sa Odvinie v týchto posledných Dňoch. Ste v Poslednej Dobe. Ste generácia, čo zažije Predpovedané, keď sa to Udeje. Bude to Biblické. Tí pred vami, Predpovedali tieto Veci, ale vy ste teraz tí, ktorých Som Použil, aby sa to Udialo. antiKrist, obama a falošný prorok, pápež, boli tiež Predpovedaní, ale Teraz sú už Odhalení, Osvetlení Mojimi Služobníkmi. Predpovedané sa Odkrýva. Viacej z Predpovedaného sa Odkryje v Týchto Posledných Dňoch, v Určenom Čase. Ja Plne Riadim. Dôverujte Mi. Poznám Koniec Od Začiatku. Som Ten, Ktorý Predpovedal a Odkrýva všetky Veci v Mojom Určenom Čase, Vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi, Predpovedané sa Odohrá. Som Ten, Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde, V Určenom Čase, s Veľkou Mocou a Veľkou Slávou, ako to bolo taktiež Predpovedané.

https://www.youtube.com/watch?v=nF13o3H38f8

nedeľa 30. mája 2021

Buďte Povzbudení

Buďte Povzbudení - 30. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Buďte Povzbudení Moji Milovaní Synovia a Dcéry, keďže patríte ku Mne a ste Dedičmi Môjho Večného Kráľovstva, ktoré Nie je z tohto sveta. Ja Som váš Otec. Som vždy S vami. Vy ste Môj Svätý Chrám. Ja Nežijem v ľuďmi zhotovených budovách z kameňa a malty, ale vo vašom srdci, Moji Milovaní. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Patríte ku Mne. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu za vás, Na Kríži, S Mojou Krvou, Z Lásky. Ste Milovaní. Milujem vás a Starám sa o vás, ako nikto iný.

Chcem vás Povzbudiť, Moji Milovaní, aby ste tak mohli Povzbudzovať aj druhých, pretože dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Je mnoho tých, ktorí Ma stále Nepoznajú, Toho, O Ktorom to všetko je. Preto mnohí hynú. Mnohým taktiež chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, toho Kto Som a toho, čo Dokážem Urobiť.

Mnohí iba O Mne Vedia z čítania a z počúvania od iných ľudí. Vyznávajú Ma so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Nemajú Žiadny Osobný Vzťah Lásky So Mnou, pretože sú zaneprázdnení len s mŕtvymi náboženskými praktikami a preto ani oni Nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Nenaslúchajú Mi, Neposlúchajú Ma Ani Ma Nenasledujú, Mojou Cestou. Nie sú v Jednote So Mnou, Zajedno V Duchu a Zajedno V Pravde.

Buďte Trpezliví a zostaňte si držať kurz. Naslúchajte k Mojim Pokynom a Usmerneniam, Poslúchajte a Nasledujte ich, keď vás Osobne Sprevádzam a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná alebo vôľa iných ľudí. Kvôli tomuto mnohí Nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Je to voľba. Ja Nikoho Nenútim. Musíte byť ochotní Podriadiť sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestou. Toto je Mi Potešiteľné. Buďte Povzbudení a Povzbudzujte aj druhých, aby Ma Nasledovali. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život.

Ukazujte druhým Cestu z Lásky a pretože vám na nich Záleží, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, iba čistí v srdci. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=XcHZGGIc7bc

sobota 29. mája 2021

MOJA VÔĽA: Ján 3:16

MOJA VÔĽA: Ján 3:16 - 29. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

MOJA VÔĽA: Tak som Miloval svet, že som Dal Seba, aby Nezahynul ktokoľvek, Kto Verí Vo Mňa, ale Mal Večný Život. Moja Vôľa Sa Nezmenila a Nezmení sa. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi.

Zomrel som v Tele za všetkých, z Lásky Na Kríži. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Každý musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Toto je Moja Vôľa pre celé ľudstvo. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Som Jediná Cesta, Pravda a Život a okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani nikdy nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Vyjdú na známosť. Ja ich Odhaľujem a Osvetlujem. Nebude nič Tajné, čo Nebude Odhalené, ani nič Skrytého, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo. Bude to Biblické. Pravda bude šokovať svet, ale len Pravda Oslobodzuje, Nie lži.

Poslušnosť ku Mne je voľba. Každý máte slobodnú vôľu. Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí odpovedajú, keď Volám. Nikto nebude mať ospravedlnenie. Ja Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Odsúditeľné je toto: Prišiel som ako Svetlo sveta, ale mnohí si vyberajú milovať Radšej tmu než Svetlo, pretože ich skutky boli zlé a Nie Dobré. Tí ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým, ktorí pokladajú tmu za svetlo a Svetlo za tmu: Oni sú už Odsúdení, pokiaľ neučinia Pokánie a Neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, tak Zahynú. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Mnohí Hynú, pretože Ma Nepoznajú, chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Každý Ma môže Poznať Reálne.

Stále Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Mám Starosť. Predpovedané Oživenie pre Posledný Čas sa Udeje Nadprirodzeným Spôsobom, Mojou Cestou, Podľa Môjho Plánu a Účelu, v Mojom Určenom Čase a to všetko Pre Moju Slávu (Glóriu). Úplne Riadim. Moja Vôľa bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi.

“Lebo Boh (JEŽIŠ) tak Miloval svet, že Dal Jeho Jediného Splodeného Syna (SEBA SAMÉHO V TELE/Telesnej Podobe), aby ktokoľvek kto Verí V Neho (JEŽIŠA) Nezahynul, ale mal Večný Život.” Ján 3:16

https://www.youtube.com/watch?v=VnFJgCIoF_Q

piatok 28. mája 2021

Dívam sa

Dívam sa - 28. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Dívam sa. Nikdy Nedriemem Ani Nespím. Vy všetci ste večne Predo Mnou, Spravodliví i skazení. Všetko Vidím i Počujem. Nič nemôže byť Skryté predo Mnou. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Vedzte, že že Ja sa vždy Dívam.

Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých z vás, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú Ani Nesklamávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Som to Predpovedal a Prisľúbil, v Mojom Určenom Čase. Vždy Bdiem preto, aby som Naplnil Moje Slovo. Úplne Riadim. Poznám Koniec Od Začiatku. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Určenom Čase, S Veľkou Silou a Veľkou Slávou. Som Kráľ kráľov, Pán pánov a Boh bohov. Dívam sa. Príde sem Deň, keď sa každé koleno Skloní Predo Mnou a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Rozhodujem o každého Osude, pretože Poznám. Som Jediný Spravodlivý Sudca, Súdim vždy Čestne a Správne. Nikoho Nezvýhodňujem ani Neukracujem. Nebuďte oklamaní. Dívam sa.

Buďte preto vždy pamätliví na to, že sa Divam. Napravte vaše cesty. Strážte si vaše srdce viac ako čokoľvek iné, pretože dni sú zlé. satan, váš protivník, vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Bdejte a Modlite sa. Buďte vždy na stráži a neskladajte vašu ostražitosť. Nebojte sa skazených a ich zlých úkladov a plánov. Ja ich všetky Poznám, pretože sa Dívam. Som váš Jediný Bezpečný Prístav. Utiekajte sa ku Mne. Budem Dohliadať Nad vami, Moji Milovaní. Milujem vás a Starám sa o vás.

Buďte v Bázni a Úcte ku Mne, k Tomu, Ktorý Sleduje vás všetkých. Pomsta je Moja, Ja Odplatím. Beda tým, ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým, ktorí nazývajú tmu svetlom a Svetlo tmou. Ich dni sú zrátané. Nikto neunikne Môjmu Súdu v Ten Deň. Bude to Strašná Vec Padnúť do Mojich Rúk. Ja Som Láska, ale Som aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom a Koniec to oznámi.

Teraz je Čas Milosti. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Každý si volí pre seba a nesie si následky. Máte slobodnú vôľu. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Koniec to oznámi. Ja sa Dívam.

https://www.youtube.com/watch?v=NuEz_-maO2Q


štvrtok 27. mája 2021

Nasledujte Ma, Toho, Ktorého Poznáte a V Ktorého Veríte

Nasledujte Ma, Toho, Ktorého Poznáte a V Ktorého Veríte - 27. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Nasledujte Ma, Toho, Ktorého Poznáte a V Ktorého Veríte. Mnohí Ma Nenasledujú, pretože Ma Nepoznajú, Toho V Ktorého Veria, Reálne. Pre mnohých Som Cudzincom. Uctievajú to, čo Nepoznajú. Vyznávajú Ma so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Sú len zaneprázdnení s mŕtvymi náboženskými praktikami. Nemajú Žiadny Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Preto mnohí hynú. Chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je.

Každý Ma môžete Nasledovať a Poznať Ma, Toho, V Ktorého Veríte. Musíte byť Ochotní, Túžiť za tým a byť Rozhodnutí Nasledovať Ma, Mojou Cestou. Každý musí Počuť Môj Hlas, Naslúchať Mi, Poslúchať a Nasledovať Ma, ako vás Osobne Oboznamujem a Vediem, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Každému Dávam ich vlastné Poverenia, Inštrukcie a Usmernenia, aby Činili Moju Vôľu, nie ich vlastnú alebo vôľu kohokoľvek iného. Moja Vôľa buď Učinená. Toto je Mi Potešiteľné.

Poďte Ma Nasledovať, Toho, Ktorého Poznáte a V Ktorého Veríte. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Je to vaša voľba Nasledovať Ma, každý krok Cesty, keď Idem Pred vami, aby som vám Ukazoval Cestu, Spravil kľukaté miesta priamymi, drsné miesta hladkými a Otváral Dvere vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi. Milujem vás a Starám sa o vás. Túžim za tým, že Ma bude každý Nasledovať, Toho, O Ktorom to všetko je. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Tí ktorí Ma Nasledujú, Mojou Cestou, Nebudú Sklamaní. Nebude to márne. Moja Cesta je jediná Cesta, ktorá Vedie k Večnému Životu. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým vidí správna, ale tá vedie len k Večnému Zatrateniu. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Mám Plán a Účel s každým, kto si volí Nasledovať Ma, Toho, Ktorého Poznáte a V Ktorého Veríte. Nepozerajte sa na druhých. Zamerajte sa na vaše vlastné Kráčanie So Mnou a Pracujte na vašom Osobnom Vzťahu Lásky So Mnou, aby ste Ma Poznali, Toho V Ktorého Veríte, Reálne a taktiež Hľadajte, aby ste Ma Poznali Lepšie, to Kto Reálne Som a to Čo Dokážem Urobiť. Ja Sa Nemením. Tí, ktorí Ma Usilovne Hľadajú, Ma Nájdu. Odmeňujem ich, pretože Som vždy Verný a Dôveryhodný. Nasledujte Ma vo Viere, berte si postupne krok za krokom a deň za dňom.

https://www.youtube.com/watch?v=tei5X98iKgE


streda 26. mája 2021

Láska, Viera a Nádej

Láska, Viera a Nádej - 26. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

Vaša Láska Ku Mne a vaša Viera a Nádej vo Mňa Nebudú Márne. Nebudete Sklamaní. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam Mojich Milovaných. Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem, pretože toho Som Schopný. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné, Mojou Cestou a v Mojom Čase a všetko pre Moju Slávu (Glóriu). Som Nekonečný a Všemohúci a Vládnem. Úplne Riadim. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, ako Veci Budú alebo Nebudú Vypracované, potom Nebudete Sklamaní. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro podľa Mojej Vôle, pretože Ma Milujete a ste Povolaní Slúžiť Môjmu Plánu a Účelu. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Umožnite Mi byť vždy vašou Prvou Láskou. Buďte Pevní vo vašej Viere a Dúfajúci. Vaša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách, ale podržte si Vieru. Láska Nikdy Nezlyháva. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný.

Preto záleží na vašom Osobnom Vzťahu Lásky So Mnou. Musíte Ma Poznať, Toho, V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Preto mnohí hynú. Chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Hľadám pravých Uctievačov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Buďte v Jednote So Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Moji Milovaní, nezáleží na vašich okolnostiach, Nikdy sa Nevzdávajte, Nikdy nestrácajte Vieru a Nikdy nestrácajte Nádej. Ja Som váš Darca Nádeje, Pomáham vám a Podporujem vás, pretože vás Milujem a Starám sa o vás. Nikdy nie ste odkázaní len na seba. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Vydržte a Vytrvajte, nezáleží na tom, cez čo máte prejsť. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Spoliehajte sa na Mňa, preto, kto Som a preto, čo Dokážem Urobiť. Budete mať Prevahu, buďte Víťaziacimi Premožiteľmi.

https://www.youtube.com/watch?v=EnUrcxl-WHY


utorok 25. mája 2021

Súcitní

Súcitní - 25. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Som vždy Súcitný, Plný Milujúcej Vľúdnosti, Dobrotivý a Milosrdný, pretože Milujem a Starám sa o všetkých. Nemením sa. Som vždy Rovnaký, Včera, Dnes a takýto budem Naveky. Toto je to, Kto Som. Zomrel som za všetkých z Lásky na Kríži. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu s Mojou Krvou. Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta, Princ Pokoja.

Prišiel som Zachrániť, Nie zničiť. Zavrhnuteľné je to, že mnohí si volia milovať tmu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Som Súcitný a Mám Starosti. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika.

Preto tu bude aj Ono Predpovedané Oživenie, ako bolo Predpovedané Mnou. Stane sa to v Mojom Určenom Čase, pretože Som Súcitný a Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem, ako som Predpovedal. Bude to Biblické. Nemožné sa Stane Nadprirodzeným Spôsobom. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Nikto Ma Nedokáže Zastaviť. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Som Všemocný, stále Robím veci Nemožné, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Úplne Riadim. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu.

Máte Dokonalý Príklad, buďte Súcitní Ako Ja z Lásky a pretože i vy máte Starosť. Buďte Mojimi Napodobňovateľmi. Ste Mojimi Vyslancami vo svete.

Nezabúdajte, že i Ja Som Mal Súcit s vami a stále ho Mám. Buďte Vďační a Chváľte Ma preto, Kto Som a preto, Čo Dokážem Urobiť. Som Milujúci, Starostlivý Otec, Ktorý je vždy Súcitný a Nemením sa a Nezanechávam Mojich Vlastných. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Som vždy S vami, Som Emanuel, vás Abba Otec.

https://www.youtube.com/watch?v=9BzcxX6i9EQ


pondelok 24. mája 2021

Koniec Príde pre všetkých

Koniec Príde pre všetkých - 24. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Koniec Príde pre všetkých, Spravodlivých i skazených. Len Moje Milované deti majú Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

Skazení, nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte zvedení a Nedajte sa kýmkoľvek zviesť so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Ja Som Jediný Spravodlivý Sudca a vždy Súdim Čestne a Správne. Poznám každé srdce, všetky pohnútky i myšlienky. Preto Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť. Strážte si vaše srdce viac ako čokoľvek iné a naprávajte vaše cesty, lebo dni sú zlé.

Každý kto chce mať Nádej na Večný Život, musí byť Uzmierený a v Pokoji so Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život a Okrem Mňa Nie je žiaden iný a ani Nikdy nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách.

Naslúchajte Mi, Poslúchajte Ma a Nasledujte Ma, jedine Moju Cestu, až do úplného Konca a Nebudete Sklamaní, pretože to Nebude Márne.

satan váš protivník, otec všetkých lží, zvodca a ničiteľ, zviedol už mnohých a zvábil ich Preč Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Mnohí Hynú, pretože im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Ak neučinia Pokánie a Neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, budú si niesť aj následky. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Hľadajte Život Nie smrť. Kajajte sa a budete Žiť, pretože tí ktorí odmietajú zahynú. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia.

Koniec Príde pre všetkých, v Určenom Čase a potom tam už nebude žiadna ďalšia Milosť. Teraz je Čas Milosti, Nečakajte. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika, preto Volám hriešnikov k Pokániu. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby tak mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=_AbMs7YMcIY


nedeľa 23. mája 2021

MODLITE SA!!!

MODLITE SA!!! - 23. mája 2021 - Ježišove slová k nám

MODLITE SA Moje Milované Deti, MODLITE SA! lebo dni sú zlé a satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Ja mám všetky Riešenia, Odpovede, ale vy sa musíte MODLIŤ. Pýtajte sa Ma, Toho, Ktorý Všetko Pozná. Ja Som Tiež Jediný, Kto Pozná Koniec Od Začiatku. Všetko to Poznám a Dokážem to Zjaviť, ako Chcem a Kedy Chcem, dokonca Vopred, ale musíte sa MODLIŤ. MODLITE sa ohľadom Všetkého s Vďakyplným srdcom.

Tí, ktorí Nemajú Spoľahnutie MODLIŤ SA, kvôli hriechu.  Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest. Buďte Svätí, lebo Ja Som Svätý. MODLITE SA a Vyhľadávajte Ma. Ja Som vaša jediná Nádej na Večný Život a Koniec to oznámi. Nezlyhávam Ani Nesklamávamn tých, ktorí Ma Usilovne Vyhľadávajú. MODLITE SA! Chcete odpovede? MODLITE SA!!!

MODLITE SA jeden za druhého a aj za stratených. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. MODLITE SA bez prestania. Všetci máte mnohé, za čo SA MODLIŤ. Ja Počujem a Odpoviem. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Majte Vieru vo Mňa. MODLITE SA!!!

Mala som sen a ľudia sa ma pýtali, čo musia robiť? Povedala som im, že sa musia MODLIŤ! Pýtali sa ma: ale AKO? Povedala som im, že JEŽIŠ nás UČIL, Dal nám Príklad. Potom som sa Modlila Pánovu Modlitbu, ako som bola Naučená:
Náš Otče, Ktorý Si V Nebi, Posvätené buď Tvoje Meno; Príď Tvoje Kráľovstvo; Tvoja Vôľa buď Učinená Na Zemi tak ako je ona V Nebi; Daj nám v tento deň náš Každodenný Chlieb; a Odpusti nám naše Previnenia, ako my odpúšťame tým, ktorí sa previňujú proti nám; a Neveď nás Do Pokušenia, ale Vysloboď nás od všetkého Zla. Lebo Tvoje je Kráľovstvo, Moc, a Sláva, Naveky Vekov. Amen! (Matúš 6:9-13)

https://www.youtube.com/watch?v=TFgn_oyXIkg


sobota 22. mája 2021

Cesta skazených

Cesta skazených - 22. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

Chcem vás Povzbudiť, Moje Milované Deti. Nesužujte sa kvôli ceste skazených. Netrápte sa, pretože cesta skazených sa neskončí pre nich dobre a Koniec to oznámi. O tomto buďte Uistené. Ich Deň Príde, pre niektorých dokonca skôr ako tomu veria, pretože každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Skazení Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo, Iba vy, Moji Milovaní Synovia a Dcéry. Každého z vás Poznám podľa vášho mena, ste Moji. Milujem vás a Starám sa o vás, ale skazení vás nenávidia.

Dôverujte Mi, Ja Poznám cestu skazených. Všetko Vidím i Počujem. Nič nie je Skryté Predo Mnou, všetko to Poznám. Preto Dokážem Odhaliť a Osvetliť všetku ich skazenosť, dokonca Vopred. Nič nebude už viac Skryté, všetko to bude Známe a Príde na Svetlo. Budem Pokračovať Odhaľovať a Osvetľovať cestu skazených. Beda skazeným, tým ktorí volajú zlé dobrým a Dobré zlým, ktorí pokladajú tmu za svetlo a Svetlo za tmu. Ich dni sú počítané, pre nich všetkých sa čas rýchlo kráti. Pomsta je Moja, Ja Odplatím s Ohňom a ani jeden Neunikne, Ani jediný. Ja Som Láska, ale Som Aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Bude to Strašná Vec pre skazených Padnúť Do Mojich Rúk a Tento Deň Príde. Nebude to Veľký a Úžasný Deň pre skazených, Len pre Mojich Milovaných Synov a Dcéry. Pre skazených to bude Hrozný Deň.

Som Jediný Spravodlivý Sudca a vždy Súdim Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Každý z vás Vydá Odpočet za svoje vlastné skutky, Dobré či Zlé a ponesie si následky. Nebude Žiadna Milosť v Ten Deň. Teraz je Čas Milosti pre skazených, aby sa Kajali a Odvrátili sa od všetkých svojich skazených ciest, skôr ako na to môže byť už navždy príliš neskoro. Každý z vás musí Hľadať Život a Nie smrť. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti skazených. Preto ich stále Volám k Pokániu. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Preto Varujem skazených z Lásky a pretože Mám Starosti. Zavrhnuteľné je to, že mnohí si volia milovať tmu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré.

Cesta skazených sa im zdá správnou, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Je to satanova cesta, cesta ktorú si skazení volia a ktorú milujú, ale ona vedie len ku sklamaniu na Konci, plaču a škrípaniu zubami.

https://www.youtube.com/watch?v=4JR4nGK9yt8


piatok 21. mája 2021

Dve Koncové Destinácie

Dve Koncové Destinácie - 21. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Sú len dve Koncové Destinácie, Nebo alebo Peklo a bude to buď jedno Alebo druhé a bude to Naveky. Ja Som Jediný, Kto Rozhoduje o vašom Osude na Konci a Koniec to oznámi. Som Jediný, Kto Píše Mená do Knihy Života a Ktorý tiež Dokáže Mená Odstraňovať. Som Jediný, Kto Dokáže Uvrhnúť Do Pekla. Buďte v Bázni a Úcte ku Mne, preto Kto Som a preto čo Dokážem Urobiť. Som Láska, ale Som Aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Pomsta je Moja, Ja Odplatím. Bude to Hrozná Vec Padnúť Do Mojich Rúk. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Nebuďte zvedení a Nedajte sa nikým zviesť so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Ma Uvidí Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo na Konci, pretože Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť.

Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna mnohým, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Sú len dve Cesty a každá vedie k jednej z dvoch Konečných Destinácií, Nebu Alebo Peklu. Voľba je vaša vlastná s následkami, ktoré si budete musieť znášať na Konci.

Ja Milujem a Starám sa o každého. Preto Varujem a Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Ja Som Svätý a vy musíte byť tiež Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí Ani Nevstúpi Do Neba. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Trávili Večnosť So Mnou, S Tým, O Ktorom to všetko je.

Napravte vaše cesty lebo dni sú zlé. Strážte si vaše srdcia viac ako čokoľvek iné. Čo to osoží komukoľvek z vás, keby získate aj celý svet, ale stratíte svoju vlastnú dušu? Čo dáte na výmenu za vašu dušu? Buďte Rozumní a Pamätliví na vás Osud. Žite svoj Život Hodný Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Buďte Svetlom a Nie tmou, akými ste zvykli byť, Inak len zvádzate seba a Koniec to oznámi, ale bude na to už príliš neskoro. Teraz je Čas Milosti. Nepohŕdajte Mojím Časom Milosti, pretože ten Príde ku Koncu. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky a Koniec to oznámi. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý voči tým, ktorí Ma Poslúchajú. Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest teraz, skôr ako na to môže byť už príliš neskoro. Aký bude váš Osud? Máte za to vašu vlastnú Zodpovednosť.

https://www.youtube.com/watch?v=5QyANtlgG3M


štvrtok 20. mája 2021

Kto Môže byť a Bude Zachránený?

Kto Môže byť a Bude Zachránený? - 20. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Kto Môže byť a Bude Zachránený? Pretože Koniec to oznámi. Ja Som Zomrel za VŠETKÝCH z Lásky Ma Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. NIE je to Moja Vôľa, aby KTOKOĽVEK Zahynul, ale aby sa VŠETCI Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. ALE Každý z vás má slobodnú vôľu a vyberá si pre seba, Život Alebo Smrť? Ja Nikoho Nenútim. VOLÁM a vy musíte Odpovedať.

KAŽDÝ musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti KTORÉHOKOĽVEK hriešnika. Preto stále Volám VŠETKÝCH hriešnikov k Pokániu. Túžim za tým, aby VŠETCI boli Zachránení a Prišli k Poznaniu Pravdy. Mnohí Hynú, pretože im Chýba Pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Mnohí Nevedia, Kto Som a Čo Dokážem Urobiť. Mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Vyznávajú Ma len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa. Ja Vyhľadávam Pravých Uctievačov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale aby ste mali svoj vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou, aby ste boli v Jednote So Mnou a v Mojej Dokonalej Vôli.

Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte O Mne, pretože to, čo sa vám zdá byť Nemožné, je Možné So Mnou. Milujem vás a Starám sa o vás. Ja, Ktorý Som Započal Dobrú Prácu vo vás, Dokážem ju aj Dokončiť, ale musíte byť Ochotní Zostať so Mnou až do Úplného Konca. Mením, Premieňam Ochotných Na Moju Podobu, aby Mi boli Potešiteľní.

Kto Môže byť a Bude Zachránený? Tí, ktorí Vytrvajú a Vydržia až do úplného Konca. Tí, ktorí sa Zatúlavajú Odo Mňa a dovoľujú iným Zvábiť ich Preč Odo Mňa, so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi, nemajú Žiadnu Nádej. Budú sklamaní a všetko to bude márne. Je to voľba s následkami.

Musíte Vložiť všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Nie v kohokoľvek iného. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani Nikdy Nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Od nich VŠETKÝCH musíte BEŽAŤ PREČ. Ja Som Jediný Dobrý Pastier. Moje Ovce Počujú Môj Hlas, Naslúchajú Mi, Poslúchajú a Nasledujú Ma, Mojou Cestou, ako ich Ja Osobne Oboznamujem a Vediem, až do Úplného Konca. Vy máte Nádej byť Zachránení a Nebudete Sklamaní a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=v-MTKeJ7Gxg


streda 19. mája 2021

Stále Varujem

Stále Varujem - 19. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Stále Varujem z Lásky a pretože Mám Starosti, ale vy musíte na to Dbať, keď Varujem, pretože len nemnohí Dbajú na Moje Varovania. Preto mnohí zahynú, pokiaľ Nenaslúchajú k Mojim Varovaniam a niečo s tým Nespravia. Každý má Zodpovednosť za svoje vlastné Pomazanie, za svoje vlastné Kráčanie a Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Nikto nebude schopný za to viniť kohokoľvek iného. Každý má slobodnú vôľu a vyberá si pre seba. Bude to buď Nebo alebo peklo a Koniec to oznámi.

Teraz je Čas Milosti a Nepohŕdajte Časom Milosti, pretože aj Čas Milosti Príde ku Koncu. Nikto nevie, kedy sa pre nich Skončí Čas Milosti. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Ja to Viem a preto Varujem a vy na to musíte Dbať a niečo s tým Spraviť, Inak si ponesiete následky. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Preto stále Varujem a Volám hriešnikov k Pokániu. Každý kto chce mať Nádej na Večný Život na Konci, musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Okrem Mňa Nie je žiaden iný a ani nikdy nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Nedajte sa nikým zviesť, pretože mnohí predstierajú byť to, kto Nie sú.

Stále Varujem, pretože Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Naslúchajte Mi, Poslúchajte Ma a Nasledujte Ma, Moju Cestu, každý krok Cesty, ako vás Osobne Oboznamujem a Vediem, až do samého Konca. Nedajte sa kýmkoľvek Zlákať vás Preč Odo Mňa, so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Budete za to musieť viniť len samých seba. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna mnohým, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu.

Dni sú zlé a vy musíte byť vždy Ostražití. satan, vás protivník, reve ako lev, hľadajúci koho môže zožrať. vie že jeho čas sa rýchlo kráti. Nepadnite mu za korisť v tomto čase. Buďte vždy na Stráži a Nedovoľte satanovi uchvátiť vás mimo Stráže. Buďte Prebudení, Ostražití a Modliaci sa. Oblečte si Moju Plnú Zbroj každý deň, aby ste tak boli schopní obstáť proti všetkým satanovým úkladom v týchto zlých dňoch.

Stále Varujem. Naslúchajte Mi a budete Žiť, pretože tí, ktorí nenaslúchajú, zahynú. Je to voľba s následkami. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

https://www.youtube.com/watch?v=VNZS2uSkIX0


utorok 18. mája 2021

Poslušní Alebo Neposlušní

Poslušní Alebo Neposlušní - 18. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Ste Mi buď Poslušní Alebo Neposlušní. Je to vaša vlastná voľba s následkami. Ja Nikoho Nenútim.

Mnohí Mi Nenaslúchajú, Neposlúchajú Ma Ani Nenasledujú Ma, Mojou Cestou a kvôli tomu Nie sú v Mojej Dokonalej Vôli. Je to ich voľba.

Nedajte sa nikým zviesť so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Všetci neposlušní si ponesú následky. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Vyhľadávam úplnú Poslušnosť od každého a Nielen od niektorých. Preto Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť. Čo Poviem Vám? Na tomto vám musí záležať.

Preto Nesmiete Pohŕdať Mojou Výchovou a tým keď vás Naprávam. Vychovávam a Naprávam každého z vás, Mojich Milovaných detí, z Lásky. Takisto sa naučíte Poslušnosti ku Mne cez utrpenia. Každá Neposlušnosť bude Potrestaná. Prijmite a buďte Vďační za Moju Výchovu i za to, keď vás Naprávam. Milujem vás a Starám sa o vás. Mením, Premieňam ochotných Na Moju Podobu, aby Mi boli Potešiteľní.

I Ja som sa Učil Poslušnosti cez to, čo som Pretrpel až do Smrti, Smrti na Kríži vychádzajúcej z Lásky a Poslušnosti. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou za všetkých. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov, neposlušných k Pokániu. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali a tak mali Nádej na Večný Život na Konci, a Koniec to oznámi.

Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest, pretože jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Je to satanova cesta, cesta neposlušných. Tá vedie len ku sklamaniu. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Buďte ochotní a Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí. Ja Nikoho Nenútim. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, keď vás Osobne Oboznamujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Každému Dávam ich vlastné Poverenia, Pokyny a Usmernenia vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Buďte Činiteľmi, aby ste Mi boli Potešiteľní. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi.

https://www.youtube.com/watch?v=RQqMyu-nS3A



pondelok 17. mája 2021

Očakávania

Očakávania - 17. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Všetko čo som Predpovedal a Prisľúbil sa Naplní v Mojom Určenom Čase. Bude to Biblické. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Môžete to Očakávať, Trpezlivo Čakajte. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Vždy môžete Očakávať Neočakávané, Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné.

Nebuďte úzkostliví kvôli ničomu. Buďte vždy Bdelí a Modliaci sa, Čakajúci v Očakávaní Ma. Prídem v Určenom Čase, ako Som Prisľúbil. Neoneskorujem Svoj Príchod, ako tomu mnohí Veria, ale Nie je To Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu, aby boli Uzmierení a v Pokoji So Mnou, skôr ako na to môže byť už príliš neskoro.

Očakávania skazených prídu navnivoč, vedú len ku sklamaniam. Pretože ich otcom je satan, klamár, zvodca a ničiteľ a oni si neuvedomujú, kam smerujú a kde idú skončiť na Konci, ale Koniec to oznámi. Rozsudok proti nim je ten, že Svetlo Prišlo Do sveta, ale oni si zvolili milovať temnotu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Ak Neučinia Pokánie a neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, ponesú si Následky. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nebude tam Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Kajajte sa! Hľadajte Život, Nie smrť, aby ste mali Nádej, Veľké Očakávanie Večného Života na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Nemajte chybné očakávania v tomto dočasnom živote, potom Nebudete Sklamaní. Taktiež Neočakávajte, že vás vaši nepriatelia budú milovať, ale že vás budú nenávidieť ešte viacej v týchto dňoch, pretože dni sú zlé a satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti.

Žite váš život v Očakávaní, lebo Ten Deň Príde a pre mnohých, dokonca keď ho budú najmenej očakávať, pretože každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Buďte vždy Prichystaní, Potešiteľní Mne, aby ste boli Hodní v Ten Deň Zdediť Moje Večné Kráľovstvo. Chybné Očakávania zapríčinia a povedú len ku Sklamaniam. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

https://www.youtube.com/watch?v=KBogTdRGKzI


nedeľa 16. mája 2021

Veľký a Úžasný Deň, ALE

Veľký a Úžasný Deň, ALE - 16. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Pre niektorých bude Deň Vytrhnutia Veľkým a Úžasným Dňom, ALE pre mnohých to bude Hrozný Deň. Mnohých Nájdem Nepripravených A Nehodných v Ten Deň. Poznám to a Rozhodujem. Kvôli tomu mnohí budú ponechaní vzadu, aby išli cez veľké súženie, hodinu skúšky, ktorá Príde na celý svet, aby ich testovala, až do Konca. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a rôznymi spôsobmi. Musíte Vytrvať a Vydržať až do Úplného Konca. Nebude to Márne a Nebudete Sklamaní.

Pre tých, ktorí Vytrváte a Vydržíte cez hodinu skúšky, testovania až do Úplného Konca, bude to pre vás Veľký a Úžasný Deň, ALE pre skazených, tých ktorí nazývajú zlo dobrom a dobro zlom a ktorí pokladajú temnotu za svetlo a Svetlo za temnotu, to bude Hrozný Deň. Beda im. Bude to pre nich ako Mojich Protivníkov, Hrozná Vec, Padnúť Do Mojich Rúk, v Ten Deň. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Oni budú Vedieť, že Ja Som Kráľ kráľov a Pán pánov a Boh bohov. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde, v Zasľúbenom Čase, s Veľkou Silou a Veľkou Slávou.

Príde Deň, keď sa každé koleno Skloní Predo Mnou a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Som Jediný Spravodlivý Sudca a Súdim Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Vy všetci Vydáte Odpočet za vaše vlastné skutky, dobré i zlé a ponesiete si následky. Veľký a Úžasný Deň, ALE aj Hrozný Deň pre mnohých.

Buďte preto vždy Prichystaní, Potešiteľní Mne, aby ste boli Hodní Zdediť Moje Večné Kráľovstvo, pretože Nie každý ho zdedí. Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť. Oni budú Vyhnaní do vonkajšej temnoty, do pekla, pre Večné Zatratenie, tam kde bude len plač a škrípanie zubami.

Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože Koniec to oznámi. Ja Som Láska, ALE Som aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta, ešte pred Tým Dňom.

https://www.youtube.com/watch?v=sVsNst_hoOE

sobota 15. mája 2021

Som Večný a Som Láska

Som Večný a Som Láska - 15. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Som Večný a Som Láska. Preto som vám Prikázal Milovať Najprv Mňa a potom Milovať vášho blížneho ako seba samého. Nesmiete Nič Milovať viac ako Mňa, Inak Nie ste Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Ja musím byť vždy vašou Prvou Láskou. Milujte Ma s celým vaším srdcom, dušou, mysľou a silou. Ukážte Mi že Ma pravdivo Milujete. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, ako vás Poučujem a Vediem, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli.

Problém mnohých je ten, že im chýba Láska a kvôli tomuto je svet vo virvare. Láska Nie je Možnosť, ale Prikázanie Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je a Ktorý Je Láska. Ja Sa Nemením. Vy všetci sa musíte Meniť, byť Premenení Na Moju Podobu, aby ste Mi boli Potešiteľní. Buďte Napodobňovateľmi Lásky. Ja Som váš Dokonalý Príklad Lásky. Lásky Nikdy Nezlyháva.

Nikdy nezabúdajte, že ste Mnou Milovaní. Zomrel som i za vás Na Kríži z Lásky. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu za vás, S Mojou Krvou. Milujem vás a Starám sa o vás. Chcem aby ste boli Uzmierení a vždy v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Láska Dáva Nádej a Láska Nikdy Nezlyháva. Láska Dobýva Strach. V Dokonalej Láske Niet Žiadneho strachu, pretože Láska Vyháňa von strach.

Môžete mať Vieru, Nádej a Lásku, ale Najväčšia je Láska. Milujte Ma a Milujte i jeden druhého. Nikdy neodplácajte zlo so zlom, ale Prekonávajte zlo s Dobrom, vychádzajúc z Lásky. Zaobchádzajte s druhými vychádzajúc z Lásky rovnakou cestou, akou chcete, aby aj oni zaobchádzali s vami. Láska Triumfuje nad nenávisťou. Láska Prekonáva nenávisť. Milujte jeden druhého a Nenenáviďte, Žehnajte a Nepreklínajte. Toto je Mi Potešiteľné.

https://www.youtube.com/watch?v=h_skXILNUzc


piatok 14. mája 2021

Nie je to Moja Vôľa

Nie je to Moja Vôľa - 14. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Ja Som Darca Nádeje, Zdroj Života.

Mnohí Hynú, pretože im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Každý Ma môžete Poznať, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale že máte váš vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Túžte Poznať Ma Reálne. Nebudete Sklamaní. Odmeňujem tých, ktorí Ma Usilovne Hľadajú. Máte za to vašu vlastnú zodpovednosť.

satan, váš protivník a otec všetkých lží, zviedol už mnohých so všetkými jeho lžami, úkladmi a prázdnymi sľubmi. Kvôli tomu mnohí sú stále vo tme a stratení, na nesprávnej ceste, ktorá vyzerá správne, ale jej koniec vedie len ku Sklamaniu, Večnému Zatrateniu.

Stále je tu Nádej. Ešte Nie je všetko stratené a skončené. Nikto nepotrebuje zostať oklamaný, vo tme a stratený. Tí, ktorí sú ochotní Hľadať Pravdu, Nájdu Pravdu. Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Pravda Vedie k Večnému Životu, ale lži k večnému zatrateniu.

Každý musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Preto Volám hriešnikov k Pokániu. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Naslúchajte Mi a Poslúchajte Ma a budete Žiť, pretože tí ktorí Odmietajú, ponesú si následky a Zahynú. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Kajajte sa Teraz a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, iba Čistí v srdci. Strážte si vaše srdce viac ako čokoľvek iné. Čože dáte na výmenu za vašu dušu? Buďte Rozumní a Nie pochabí. Tento život je len dočasný, večnosť je na veky vekov.

Buďte vždy Pripravení, Potešiteľní Mne, aby som vás Našiel za Hodných v Ten Deň, aby ste Vstúpili Do Neba, pretože mnohí to budú skúšať, ale Nebudú toho schopní. Ja im Poviem: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí konáte neprávosť.

Neviete, koľko času vám zostáva. Máte dnešok, dobre ho využite, pretože zajtrajšok Nie je prisľúbený. Teraz je Čas Milosti. Kajajte sa teraz, pretože každý deň, mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Buďte preto vždy Pripravení na Večnosť. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek z vás Zahynul. Máte slobodnú vôľu a vyberáte si pre seba. Život alebo smrť? Buďte Rozumní, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=x6uWELzOr8Q


štvrtok 13. mája 2021

Obnovujem

Obnovujem - 13. mája 2021 - Ježišove sväté slová k nám

Obnovujem, Nemením Sa. Nesklamávam Ani Nezlyhávam. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som Veľký Obnovovateľ a Niet Nikoho Mne Podobného a ani Nikdy Nebude. Som Ten, Ktorý Zomrel za všetkých z Lásky na Kríži na Kalvárii. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou, aby tak všetci mohli mať Príležitosť byť Obnovení. Nezomrel Som Márne. Nie je to Moja Vôľa, Aby ktokoľvek Zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec oznámi, ktorí boli úplne Obnovení Mnou.

Som Jediný Veľký Obnovovateľ a stále Obnovujem. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika, preto Volám hriešnikov, aby boli Obnovení Mnou, Tým, O Ktorom to celé je. Obnova je v Pravom Ľútostiplnom Pokání, pretože bez neho nebude Žiadna Obnova a Žiadna Milosť. Každý máte na výber a slobodnú vôľu a vyberáte si pre seba, či chcete Prijať Moje Obnovenie alebo Nie. Ja Nikoho Nenútim. Obnovujem, Premieňam ochotných Na Moju Podobu, aby Mi mohli byť Potešiteľní a Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Božské Obnovenie je potrebné, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí.

Buďte ochotní a umožnite Mi Obnoviť vás k tomu, čím Som Chcel, aby ste boli a to všetko pre Moju Slávu (Glóriu). Obnovte váš Osobný Vzťah Lásky So Mnou, máte zaň vašu vlastnú zodpovednosť. Poznajte vášho Veľkého Obnovovateľa Reálne, To Kto Som a To Čo Dokážem Urobiť. Potom Nebudete O Mne pochybovať Ani skúšať Obmedzovať Ani Ohraničovať Ma, kvôli vašim vlastným nedostatkom. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Som Veľký Obnovovateľ. Obnovujem mnohé Veci a Som Schopný Obnoviť čokoľvek. Nič Mi Nie je príliš Ťažké. Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom. Príďte a umožnite Mi Úplne vás Obnoviť, spraviť vás opäť úplnými a to všetko pre Moju Slávu. Ceňte si Ma a buďte Vďační za to, že Som váš Veľký Obnovovateľ, Dokážem Obnoviť každého. Majte Pravú Vieru vo Mňa a Zažijete, ako to Dokážem.

Predpovedané Oživenie prinesie i Božské Obnovenie pre mnohých. Bude to Nadprirodzené, Orchestrované Mnou, Veľkým Obnovovateľom. Toto je to, Kto Kto Som a Čo Dokážem Urobiť. Obnovujem z Lásky a pretože Som Starostlivý.

https://www.youtube.com/watch?v=gqIMpQjOYWU


streda 12. mája 2021

Buďte Rozumní

Buďte Rozumní - 12. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Rozumní, pretože dni sú zlé. satan, váš protivník, vie že jeho čas sa rýchlo kráti a reve ako lev, hľadajúci koho by mohol zožrať. Nepadajte mu za korisť. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Mnohí sú Zlákaní Preč Odo Mňa dravými vlkmi v ovčích šatách so satanovými lžami, úkladmi a prázdnymi sľubmi. Mnohí predstierajú byť to, kto Nie sú. Strom je poznať podľa jeho ovocia. Používajte správne rozlišovanie v tomto čase. Rozlišovanie medzi Dobrom a zlom, Správnym a špatným.

Nenazývajte zlé dobrým a Dobré zlým a Nepokladajte tmu za svetlo a Svetlo za tmu. Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože dni sú zlé. BezBožní, neSvätí a neSpravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte Zvedení. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia.

Buďte deťmi Svetla a Nie tmy, akými ste zvykli byť, Inak len klamete seba a Koniec to oznámi. Buďte Rozumní. Ja Som Svätý a Nemením sa. Vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí. Musíte byť ochotní Meniť sa. Ja Nikoho Nenútim. Premieňam ochotných Na Moju Podobu, aby sa stávali Zrkadlovým Obrazom, Reflexiou Mňa. Ja Musím Rásť a vy sa musíte zmenšovať. Buďte Napodobňovateľmi Mňa. Ja Som váš Dokonalý Príklad. Nasledujte Môj Príklad.

Žite vaše Životy Hodné Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, pretože Nie každý, kto Mi Vraví Pane, Pane, Zdedí Moje Večné Kráľovstvo. Nedajte sa nikým zavádzať Ani nezavádzajte seba. Poviem mnohým v ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Buďte Rozumní, pretože Koniec to oznámi, ale bude na to už príliš neskoro. Teraz je Čas Milosti a aj Čas Milosti príde ku Koncu a vy Neviete, kedy to môže byť váš čas. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Buďte vždy Pripravení, Potešiteľní Mne, nech vás tak Nájdem za Hodných Vojsť Do Neba. Ja Som váša Jediná Nádej na Večný Život. Naslúchajte Mi a Poslúchajte Ma, Inak si ponesiete následky. Buďte Rozumní, Voľba je vaša vlastná.

https://www.youtube.com/watch?v=g6WCOcfcm1s

utorok 11. mája 2021

Som Schopný

Som Schopný - 11. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Som Schopný Urobiť To, Čo Som Predpovedal a Prisľúbil. Buďte uistení, že Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko Čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem, pretože Toho Som Schopný. Som Všemocný, Schopný Robiť veci Nadprirodzené, Nemožné, Neobyčajné a Bezprecedentné, Mojou Cestou. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Som Nekonečný a Všemohúci, Veľký Ja Som. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi, pretože Toho Som Schopný.

Spoliehajte sa na Mňa, Na to, Kto Som a Na to, Čo Dokážem Urobiť. Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie, ale Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa, pretože Toho Som Schopný. Majte Pravú Vieru vo Mňa. Viera Koná Zázraky, ktoré presahujú ľudské chápanie.

Som Schopný Meniť, Premeniť hriešnika Na Moju Podobu, pretože Toho Som Schopný. Niet Ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Som Schopný Dokončiť Dobrú Prácu, ktorú Som Začal v tých, ktorí Vytrvávajú a Zostávajú So Mnou, až do úplného konca. Nebudete Sklamaní. Nebude to márne a Koniec to oznámi.

Mnohí Ma Nepoznajú, to kto Reálne Som a to Čo Som Schopný Urobiť. Vyznávajú Ma len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko odo Mňa. Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Ja Vyhľadávam Pravých Uctievačov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Ktorí sú Ochotní Kráčať So Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde, byť v Mojej Dokonalej Vôli.

Ste toho schopní. Naslúchajte Mi, Poslúchajte Ma a Nasledujte Ma, Moju Cestu, ako vám Radím, Oboznamujem a Vediem vás Osobne, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli, v Mojom Pláne a Účele. Idem Pred vami, aby som Spravil kľukaté miesta priamymi a drsné miesta hladkými a Otváral Dvere primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Nasledujte Ma vo Viere, postupne krok za krokom a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom, pretože Som Schopný, vždy Verný a Dôveryhodný.

https://www.youtube.com/watch?v=nS3xF_Gv0RU



pondelok 10. mája 2021

Večne Najväčší Dar

Večne Najväčší Dar - 10. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Večne Najväčší Dar, ktorý môže každý Prijať Zdarma v tomto dočasnom živote, som Ja, Ten, O Ktorom to všetko je. Zomrel som za všetkých z Lásky na Kríži. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu, S Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Som vaša jediná Nádej na Večný Život, Okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani nikdy nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Nedajte sa nikým zviesť, Ani Zlákať vás Preč Odo Mňa, vášho Večne Najväčšieho Daru, so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Ja Dávam Večný Život Zadarmo, nezaslúžený Dar Dobrotivosti, pretože Som Plný Milujúcej Vľúdnosti a Milosrdný, Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Onen Večne Najväčší Dar pre celé ľudstvo. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Je to vaša vlastná voľba. Máte slobodnú vôľu výberu. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Prijmite Ma za svoj Večne Najväčší Dar a Nebudete Sklamaní. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, S Princom Pookja a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Nezáleží na vašich okolnostiach. Vždy budete mať váš Večne Najväčší Dar So sebou. Ja Som Emanuel. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Ten Večne Najväčší Dar Lásky, v ktorý môže každý Večne Dúfať.

Milujte váš Večne Najväčší Dar s celým vaším srdcom, dušou, mysľou a silou. Ukážte Mi, že Ma Pravdivo Milujete a že Ja Som váš Večne Najväčší Dar. Večne nebude iný Žiadny Väčší Dar než Som Ja. Ja Som váš Jediný Zdroj Života. Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Milujem vás a Starám sa o vás. Ste Milovaní. Milujte a Ceňte si Ma ako Poklad s celým vaším srdcom a viac ako čokoľvek iné v tomto svete, Inak Ma Nie ste Hodní, Večne Najväčieho Daru, ktorý môžete Prijať Zadarmo a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=dmIaqJkctiU


nedeľa 9. mája 2021

Ja Som Zdroj Života

Ja Som Zdroj Života - 9. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Ja Som Zdroj Života a satan je zdroj smrti. Preto musíte byť Rozumní a Nie pochabí.

Tí ktorí Ma Hľadajú, Nachádzajú Život, pretože Ja Som Zdroj Život. Som Jediná Cesta, Pravda a Život, Okrem Mňa nie je Žiaden iný a ani Nikdy Nebude. Zomrel som za všetkých z Lásky Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, aby boli Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja a mali Život a to Život v Hojnosti. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

Každý má voľbu, slobodnú vôľu, či si vyberie smrť Alebo Život? Vyberáte si Kajať sa, odvrátiť sa od smrti k Životu. Nikto nemôže nikoho prinútiť a Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí sú ochotní Kajať sa. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Musíte Hľadať Život Nie smrť. satan je otec všetkých lží. prišiel len preto aby kradol, zabíjal a ničil. je zdrojom smrti. zviedol a zvábil mnohých preč Odo Mňa, Zdroja Života, so všetkými jeho lžami a prázdnymi sľubmi. Len Pravda Oslobodzuje, Nie lži.

Mnohí si volia milovať tmu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Ja Som Svetlo Života, Zdroj Života. Spáči sa Musia Zobudiť, pretože to bude buď smrť alebo Život? Musíte sa odvrátiť od smrti k Životu, skôr ako na to môže byť už navždy príliš neskoro. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Dobre si to uvážte a buďte Rozumní a Nie pochabí. Vy sa rozhodujete, voľba je vaša vlastná a určí váš osud a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=IvwgBlhuJEM


sobota 8. mája 2021

Podriaďte sa

Podriaďte sa - 8. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Ochotní a Pokorne sa úplne Podriadiť Mne a Mojej Autorite, ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli, Mojom Pláne a Účele. Moja Vôľa buď vždy Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí. Je to voľba s následkami. Ja Nikoho Nenútim.

Mnohí Nie sú Ochotní Podriadiť sa Mne a Mojej Autorite. Je to ich voľba. Tí, ktorí sa Povýšili, budú Mnou Pokorení v správnom čase a tí, ktorí sa Pokorili, budú Mnou Povýšení. Ja Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Som Jediný Spravodlivý Sudca a vždy Súdim Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem.

Preto Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja Som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí konáte neprávosť. Čo Poviem vám? Na tomto vám musí záležať. Za vaše vlastné Kráčanie a Vzťah So Mnou máte svoju vlastnú zodpovednosť a Nie ktokoľvek iný. Vydáte odpočet za seba, za vaše vlastné skutky, dobré či zlé a ponesiete si následky.

Buďte Rozumní a Nie pochabí. Podriaďte sa Mi. Zdvihnite váš kríž každý deň a nielen v niektoré dni, keď to chcete alebo to tak cítite. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, keď vás Usmerňujem a Vediem Osobne, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Toto je Mi Potešiteľné. Tí, ktorí Nie sú ochotní, Nie sú Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Nedajte sa nikým zviesť so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Nikto nechce byť Sklamaný v Ten Deň a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=jsv9pXMn6NA


piatok 7. mája 2021

Zmeny

Zmeny - 7. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

Sú rôzne druhy Zmien, ktoré môžete očakávať v tomto dočasnom živote. Vy sa môžete Meniť, svet sa mení, ľudia sa neustále menia, vlády sa menia, doby sa menia, počasie sa mení, čas sa mení, všetko sa môže Meniť, ale Jedna vec je istá, že JA SA NEMENÍM.

Každý musí tiež byť ochotný Meniť sa, byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta a bezo Mňa nebude Žiadny pokoj, iba virvar. Iba tí, ktorí sú v Pokoji So Mnou, budú mať a zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, hoci aj uprostred virvaru. Nezáleží na vašich okolnostiach, dokonca aj keď sa ony menia.

Nikoho Nenútim Meniť sa. Je to voľba. Premieňam ochotných Na Moju Podobu, takže Mi budete Potešiteľní a Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Pretože Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane" Ma Uvidí, Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo, pretože Poviem mnohým v Ten Deň, ktorí Neboli ochotní Meniť sa: Choďte Preč, Ja Som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí konáte neprávosť. Zmeny sú nevyhnutné. Ľudia hynú, pretože im chýba Pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je.

Vždy tu budú Zmeny, pretože Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem a všetko pre Moju Slávu (Glóriu). Predpovedané sa Odvinie. Všetko je to Biblické. Poznám Koniec Už Od Začiatku. Preto Som Schopný Zjavovať aj Zmeny, dokonca Vopred. Vždy možno očakávať Zmeny. Ja všetko Riadim, aj Zmeny.

Vypracúvam všetky Veci pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Čakajte Trpezlivo a v Očakávaní, pretože Zmeny Prichádzajú. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Vari Sľúbim a taktiež to Neučiním?

Buďte ochotní prijať Zmeny, pretože Zmeny sú nevyhnutné pre Plnenie Mojej Vôle, ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli, Mojom Pláne a Účele. Dôverujte Mi a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie. Vždy tu budú Zmeny a vy môžete očakávať a budete mať Zmeny, až do Konca. Zmeny Prichádzajú. Majte Vieru vo Mňa, V To Kto Som a V To Čo Dokážem Urobiť, pre Splnenie Mojej Vôle, Môjho Plánu a Účelu.

“Daniel odpovedal a riekol: Požehnané buď Meno Božie Naveky Vekov, Lebo Múdrosť a Moc sú Jeho. 21 A On Mení Časy a Doby; Zosadzuje kráľov a Dosadzuje kráľov; Dáva Múdrosť múdrym A Poznanie tým, ktorí majú porozumenie. 22 Zjavuje Hlboké a Tajné Veci; Pozná čo je vo tme, A Svetlo Prebýva S Ním.” Daniel 2:20-22

https://www.youtube.com/watch?v=gdW1uK1UHos


štvrtok 6. mája 2021

Uviaznutí v tmavom Tuneli

Uviaznutí v tmavom Tuneli - 6. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Mnohí sa cítia, akoby boli uviaznutí v tmavom tuneli a sú obklopení úplnou tmou a nemôžu ešte vidieť, že je tu aj Svetlo a že všetko Nie je iba tmou. Nezúfajte. Nedovoľte tme držať vás uviaznutých. Na konci tunela je Svetlo a je tam i cesta von.

Musíte Mi Dôverovať, Môjmu Plánu s celým vaším srdcom. Vždy je tu Nádej. Ja Som váš Darca Nádeje, váš Pomocník a Podporovateľ. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Robte tak, ako Ja Chcem. Musíte byť ochotní, rozhodnutí a zúfalí, aby ste sa dostali von z tohto tmavého tunela, v ktorom ste uviaznutí. Riešenie je jednoduché. Buďte Činiteľmi a Nestrácajte Nádej Ani Sa Nevzdávajte, ale Povstaňte a spravte prvý krok k slobode a naďalej sa hýbte vpred, zaprite sa aby ste pokročili, až kým prerazíte cez temnotu, aby ste Videli Svetlo, na Konci tohto tmavého tunela, keď cítite, že ste v ňom už tak dlho uviaznutí. Ste toho schopní byť Slobodní. Víťazstvo je vždy zaistené So Mnou.

Povstaňte a Vyjdite Von, aby ste Ma mohli Nasledovať, Ja Som vaše Svetlo. Som jediná Cesta, Pravda a Život. Ak Zostávate So Mnou, nebudete Nikdy znova vo tme, pretože máte Svetlo Života. Budete vždy mať a zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Ja Som Svetlo sveta. Volám mnohým Von zo tmy, Do Môjho Úžasného Svetla, aby ste boli deťmi Svetla a Nie tmy, akými ste bývali. Je to voľba s následkami. Máte slobodnú vôľu. Zvoľte si Svetlo a Vyjdite Teraz zo tmy a Nečakajte. Teraz máte príležitosť. Využite ju. Buďte Rozumní a Nie pochabí. Voľba je vaša vlastná. Nikto vás nemôže Donútiť a Ja Nikoho Nenútim. Je smutné, že mnohí si budú stále vyberať milovať tmu viac ako Svetlo, pretože ich skutky sú zlé a Nie Dobré a kvôli tomu zahynú. Ak neučinia Pokánie, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Kajajte sa! Hľadajte Život, Nie smrť. Povstaňte a Vyjdite von zo tmy ku Svetlu. Počujte Moje Volanie. Volám hriešnikov k Pokániu. Milujem vás a Starám sa o vás. Som Svetlo Života.

https://www.youtube.com/watch?v=tMFqDpdbMXw


streda 5. mája 2021

Jedna a Jediná Cesta

Jedna a Jediná Cesta - 5. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Jedna a Jediná Cesta do Neba je Úzka a Náročná Cesta. Musíte byť ochotní a rozhodnutí Nasledovať Ma, Moju Cestu, ako vás Osobne Usmerňujem a Vediem, každý krok Cesty, takže budete v Mojej Dokonalej Vôli a budete Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Môžete Vedieť a Spoľahnúť sa, že to Nebude márne. Nasledujte Ma, Moju Cestu, až do úplného Konca a Nebudete Sklamaní. Milujem vás a Starám sa o vás.

Smutné je, že mnohí budú Sklamaní, pretože Ma Nenasledujú, Moju Cestu. Je to voľba s následkami. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Dovolím vám Vstúpiť do Neba Alebo vás Odmietnem, pretože Nie každý, kto Mi Vraví Pane, Pane, Vstúpi do Neba. Nebuďte Zvedení satanovými lžami a prázdnymi sľubmi. Poviem mnohým v ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí konáte neprávosť. Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože Koniec to oznámi.

Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Uistite sa, že ste na Správnej Ceste a Nedomnievajte sa, pretože to všetko môže byť márne. Potom budete za to musieť viniť len samých seba, pretože Koniec to oznámi, ale vtedy bude na to už navždy príliš neskoro.

Jedna a Jediná Cesta do Neba je to, že musíte byť Uzmierení a v Pokoji So Mnou, S Princom Pokoja. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Preto Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Som Starostlivý, pretože nebude Ziadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Ja Som Svätý a aj vy musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí. Pokánie je voľba. Všetci máte slobodnú vôľu. Kajať sa je Jedna a Jediná Cesta. Musíte sa Odvrátiť od všetkých vašich skazených ciest. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby tak mali Nádej na Večný Život. Ak Ma Usilovne Hľadáte, tak Ma Nájdete, Tú Jednu a Jedinú Cestu k matiu Večného Života.

https://www.youtube.com/watch?v=EeUXN4FY19k

utorok 4. mája 2021

Pôvodná Viera

Pôvodná Viera - 4. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Vaša Viera musí byť Pôvodná. Musíte byť Pevní vo vašej Viere, aby ste boli schopní obstáť proti všetkým úkladom satana v týchto dňoch, lebo dni sú zlé. Vaša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. Všetci budete mať skúšky a súženia. Obstojíš v skúškach a budeš tak Víťazným Premožiteľom-Víťaznou Premožiteľkou? Nájdem Ešte Pôvodnú Vieru, keď Prídem? Len ty si môžeš dať odpoveď. Viera je voľba a ty sa rozhoduješ pre seba.

Mnohým chýba Pôvodná Viera. Preto Mi Nedôverujú Ani Sa Nespoliehajú na Mňa, na to Kto Som a na to, Čo Dokážem Urobiť. Kvôli tomu Ma mnohí Nenasledujú, Moju Cestu. Mnohí majú viacej viery a spoľahnutia na omylných mužov a ženy než na Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je.

Majte Pôvodnú Vieru vo Mňa. Nikto to nedokáže predstierať, pretože Ja Poznám a Testujem každého Vieru. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Musíte byť Neochvejní, Nepohnuteľní vo vašej Viere. Nepochybujte O Mne. Musíte byť ochotní Kráčať so Mnou každý deň v Pôvodnej Viere. Buďte v Jednote So Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Nasledujte Ma v Pôvodnej Viere, postupne krok za krokom, keď vás Oboznamujem a Vediem Osobne, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Idem Pred vami, aby som kľukaté miesta spravil priamymi, drsné miesta hladkými a Otváral Dvere primerane k Môjmu Plánu a Účelu.

Musíte byť Nielen Poslucháčmi, ale aj Činiteľmi. Pôvodná Viera si od vás vyžaduje akciu. Ja Dávam Poverenia, Pokyny a Usmernenia primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Pôvodná Viera robí Zázraky. Bez Pôvodnej Viery je nemožné byť Mi Potešiteľní. Verte len, že so Mnou sú všetky Veci Možné. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neočakávané, Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Nechajte vašu Vieru byť Pôvodnou. Poznajte Ma, Toho, V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Nebudete Sklamaní.

Chcem Budovať vašu Vieru, ona musí byť Pôvodná. Vkladajte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Nie v omylných ľudí. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Či Sľúbim a Neurobím, čo Som Povedal? Kvôli tomu záleží na vašom Osobnom Vzťahu Lásky so Mnou. On buduje vašu Vieru a Dôveru vo Mňa, ona sa stáva Pôvodnou. Spoznávate Ma Viac a Lepšie, to kto Reálne Som a to Čo Dokážem Urobiť.

Ja som sa Nezmenil. Som vždy Rovnaký. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Moja Porada stojí Naveky. Som Večný a Nemením sa. Moja Vôľa sa Stane na Zemi tak ako je v Nebi. Majte Pôvodnú Vieru vo Mňa.

https://www.youtube.com/watch?v=IsmF28Tjt2I


pondelok 3. mája 2021

Prechod

Prechod - 3. mája 2021 - Ježišove slová aj k nám

Ste v čase prechodu. Všetko má svoj Čas. Nebuďte úzkostliví kvôli ničomu Ani nezúfajte. Ja Úplne Riadim. Moja Vôľa sa Stane na Zemi tak ako je v Nebi. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, Kedy Chcem, ako to bolo Predpovedané Mnou, Jediným, Ktorý Poznám Koniec Od Začiatku, pretože Som Začiatok i Koniec všetkých Vecí a Som Večný. Všetko je to Biblické.

Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, ako Veci Budú či Nebudú Vypracované aj v tomto čase prechodu, potom Nebudete Sklamaní. Modlite sa a Hľadajte Ma stále viac a viac. Odhaľujem Mystériá, Nové a Skryté Veci, ako Chcem a Kedy Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný a Úplne Riadim.

satan, váš protivník a jeho nasledovači veria, že dokážu a že Mi môžu prekážať a zastaviť Ma od Uskutočnenia Mojej Vôle. Sú pochabí a Neuspejú. Ja Som Všemocný. Oni môžu robiť len to, čo im Dovolím. Som Nekonečný a Všemohúci. Dôverujte Môjmu Plánu, ten sa Rozvinie.

Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní a Trpezlivo čakajte počas tohto času prechodu. Budú tu i Zmeny. Naslúchajte Mi a Poslúchajte Ma a Čiňte, čo Poviem každému z vás, aby ste teraz Robili. Dávam vám vaše vlastné Poverenia, Inštrukcie a Usmernenia, aby ste Splnili To Čo Chcem, aj počas tohto času prechodu. Slúži na to, aby sa Moja Pravá Cirkev pripravila, získala výbavu a nachystala na to, čo ešte Príde. Prejavím Seba Vo vás a Cez vás spôsobom, aký tu dosiaľ ešte nikdy nebol. Väčšie Skutky budú Učinené počas tohto času a to všetko pre Moju Slávu (Glóriu). Moja Pravá Cirkev bude Konať ako Ja Chcem. Budete v Jednote So Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Len Moja Vôľa bude Učinená.

https://www.youtube.com/watch?v=GABDstpXrac

nedeľa 2. mája 2021

Ja Sa Nemením

Ja Sa Nemením - 2. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Ja Sa Nemením. Som Láska a Milujem a Starám sa o vás. Ste Milovaní. Zažívajte Moju Lásku Reálne. Poznajte Ma, Toho, V Ktorého Veríte a Milujete, Reálne. Vyhľadávam Pravých Uctievačov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Mnohí Ma Vyznávajú len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa. Uctievajú to, čo Nepoznajú. Hľadajte a Túžte Poznať Ma, Toho, O Ktorom to všetko je, pre seba. Buďte v Jednote So Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli a Potešiteľní Mi.

Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milostivý a Dobrotivý. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Sa Nemením. Zomrel som za všetkých Z Lásky Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné S Mojou Krvou. Chcem aby každý bol Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, pretože Som vaša Jediná Nádej na Večný Život a Koniec to oznámi.

Nemením sa, Som vždy Rovnaký, Včera, Dnes a Takýto Budem Naveky. Som Všemocný, Kráľ Slávy (Glórie). Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Úplne Riadim. Poznám Koniec už od Začiatku. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Zasľúbenom Čase, s Veľkou Mocou a Veľkou Slávou.

Som Boh bohov, Kráľ kráľov a Pán pánov. Predo Mnou sa Skloní každé koleno a každý jazyk Vyzná, že Som Pán. Ja Sa Nemením.

https://www.youtube.com/watch?v=kh78mF9nwdY


sobota 1. mája 2021

Vždy je tu Nádej

Vždy je tu Nádej – 1. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

Vždy je tu Nádej, Moje Milované deti. Nádej vo Mňa Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Ja Úplne Riadim. Poznám Koniec Od Začiatku. Vypracúvam všetky Veci pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Dôverujte Môjmu Plánu. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný. Niet Ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Moja Ruka Nie je taká Krátka aby Nepomohla. Buďte Pevní vo vašej Viere, pretože vaša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. Držte si Vieru. Buďte Neochvejní a Nepohnuteľní a Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Ja Som váš Abba Otec, Ktorý vás Miluje a Stará sa o vás, ako nikto iný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Velebte Ma za to, Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Som Všemocný, Nekonečný a Všemohúci.

Mnohí Ma Nepoznajú Reálne, pretože pochybujú o Mne a sú bez nádeje. Rozhodujete sa a vyberáte si pre seba, či idete Vložiť všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa alebo Nie. Ja Som Darca Nádeje. Niet Žiadneho Mne Podobného a ani nikdy nebude. Majte pravú Vieru vo Mňa. Nebudete Sklamaní. Taktiež sa Neopierajte o vaše vlastné porozumenie toho, ako budú Veci vypracované alebo Nie, potom Nebudete Sklamaní. Nemajte chybné očakávania. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Vedzte, že vždy je tu Nádej. Ste Milovaní.

Vždy je tu Nádej aj pre stratených. Ja Som Darca Nádeje. Ak Ma Usilovne Hľadáte, tak Ma Nájdete, pretože to Nebude márne a vy Nebudete Sklamaní. Ja Som vždy Verný a Odmeňujem tých, ktorí Ma Usilovne Hľadajú. Som Ten, O Ktorom to všetko je, jediný Záchranca, Mesiáš sveta a Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Som vaša jediná Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

satan, váš protivník, vždy vyskúša svoje maximum, aby vás držal v beznádeji. je otcom všetkých lží a vrah od počiatku. Niet v ňom Žiadnej Nádeje. prišiel len preto, aby kradol, zabíjal a ničil. Nepadajte za korisť jemu a všetkým jeho lžiam, úkladom a prázdnym sľubom, pretože Koniec to oznámi. Nádej je vo Mne. Ja Som váš jediný Zdroj Života. Buďte Rozumní, vyberajte si Život a Nie smrť. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja a budete mať Nádej, na Večný Život na Konci a Nebude to márne. Verte Mi, vždy je tu Nádej.

https://www.youtube.com/watch?v=9UEkg7LRvWs



Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...