štvrtok 20. mája 2021

Kto Môže byť a Bude Zachránený?

Kto Môže byť a Bude Zachránený? - 20. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Kto Môže byť a Bude Zachránený? Pretože Koniec to oznámi. Ja Som Zomrel za VŠETKÝCH z Lásky Ma Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. NIE je to Moja Vôľa, aby KTOKOĽVEK Zahynul, ale aby sa VŠETCI Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. ALE Každý z vás má slobodnú vôľu a vyberá si pre seba, Život Alebo Smrť? Ja Nikoho Nenútim. VOLÁM a vy musíte Odpovedať.

KAŽDÝ musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti KTORÉHOKOĽVEK hriešnika. Preto stále Volám VŠETKÝCH hriešnikov k Pokániu. Túžim za tým, aby VŠETCI boli Zachránení a Prišli k Poznaniu Pravdy. Mnohí Hynú, pretože im Chýba Pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Mnohí Nevedia, Kto Som a Čo Dokážem Urobiť. Mnohí Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Vyznávajú Ma len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú ďaleko Odo Mňa. Ja Vyhľadávam Pravých Uctievačov, ktorí Ma Uctievajú v Duchu a v Pravde. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale aby ste mali svoj vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou, aby ste boli v Jednote So Mnou a v Mojej Dokonalej Vôli.

Verte a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte O Mne, pretože to, čo sa vám zdá byť Nemožné, je Možné So Mnou. Milujem vás a Starám sa o vás. Ja, Ktorý Som Započal Dobrú Prácu vo vás, Dokážem ju aj Dokončiť, ale musíte byť Ochotní Zostať so Mnou až do Úplného Konca. Mením, Premieňam Ochotných Na Moju Podobu, aby Mi boli Potešiteľní.

Kto Môže byť a Bude Zachránený? Tí, ktorí Vytrvajú a Vydržia až do úplného Konca. Tí, ktorí sa Zatúlavajú Odo Mňa a dovoľujú iným Zvábiť ich Preč Odo Mňa, so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi, nemajú Žiadnu Nádej. Budú sklamaní a všetko to bude márne. Je to voľba s následkami.

Musíte Vložiť všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a Nie v kohokoľvek iného. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život. Okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani Nikdy Nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Od nich VŠETKÝCH musíte BEŽAŤ PREČ. Ja Som Jediný Dobrý Pastier. Moje Ovce Počujú Môj Hlas, Naslúchajú Mi, Poslúchajú a Nasledujú Ma, Mojou Cestou, ako ich Ja Osobne Oboznamujem a Vediem, až do Úplného Konca. Vy máte Nádej byť Zachránení a Nebudete Sklamaní a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=v-MTKeJ7Gxg


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...