piatok 21. mája 2021

Dve Koncové Destinácie

Dve Koncové Destinácie - 21. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Sú len dve Koncové Destinácie, Nebo alebo Peklo a bude to buď jedno Alebo druhé a bude to Naveky. Ja Som Jediný, Kto Rozhoduje o vašom Osude na Konci a Koniec to oznámi. Som Jediný, Kto Píše Mená do Knihy Života a Ktorý tiež Dokáže Mená Odstraňovať. Som Jediný, Kto Dokáže Uvrhnúť Do Pekla. Buďte v Bázni a Úcte ku Mne, preto Kto Som a preto čo Dokážem Urobiť. Som Láska, ale Som Aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Pomsta je Moja, Ja Odplatím. Bude to Hrozná Vec Padnúť Do Mojich Rúk. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

Nebuďte zvedení a Nedajte sa nikým zviesť so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane", Ma Uvidí Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo na Konci, pretože Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť.

Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna mnohým, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu. Sú len dve Cesty a každá vedie k jednej z dvoch Konečných Destinácií, Nebu Alebo Peklu. Voľba je vaša vlastná s následkami, ktoré si budete musieť znášať na Konci.

Ja Milujem a Starám sa o každého. Preto Varujem a Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Ja Som Svätý a vy musíte byť tiež Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí Ani Nevstúpi Do Neba. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Trávili Večnosť So Mnou, S Tým, O Ktorom to všetko je.

Napravte vaše cesty lebo dni sú zlé. Strážte si vaše srdcia viac ako čokoľvek iné. Čo to osoží komukoľvek z vás, keby získate aj celý svet, ale stratíte svoju vlastnú dušu? Čo dáte na výmenu za vašu dušu? Buďte Rozumní a Pamätliví na vás Osud. Žite svoj Život Hodný Mňa a Môjho Večného Kráľovstva. Buďte Svetlom a Nie tmou, akými ste zvykli byť, Inak len zvádzate seba a Koniec to oznámi, ale bude na to už príliš neskoro. Teraz je Čas Milosti. Nepohŕdajte Mojím Časom Milosti, pretože ten Príde ku Koncu. S nikým sa Nebudem Namáhať naveky a Koniec to oznámi. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý voči tým, ktorí Ma Poslúchajú. Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest teraz, skôr ako na to môže byť už príliš neskoro. Aký bude váš Osud? Máte za to vašu vlastnú Zodpovednosť.

https://www.youtube.com/watch?v=5QyANtlgG3M


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...