sobota 29. mája 2021

MOJA VÔĽA: Ján 3:16

MOJA VÔĽA: Ján 3:16 - 29. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

MOJA VÔĽA: Tak som Miloval svet, že som Dal Seba, aby Nezahynul ktokoľvek, Kto Verí Vo Mňa, ale Mal Večný Život. Moja Vôľa Sa Nezmenila a Nezmení sa. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi.

Zomrel som v Tele za všetkých, z Lásky Na Kríži. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Každý musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta. Toto je Moja Vôľa pre celé ľudstvo. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Som Jediná Cesta, Pravda a Život a okrem Mňa Nie je Žiaden iný a ani nikdy nebude, iba zvodcovia, draví vlci v ovčích šatách. Vyjdú na známosť. Ja ich Odhaľujem a Osvetlujem. Nebude nič Tajné, čo Nebude Odhalené, ani nič Skrytého, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo. Bude to Biblické. Pravda bude šokovať svet, ale len Pravda Oslobodzuje, Nie lži.

Poslušnosť ku Mne je voľba. Každý máte slobodnú vôľu. Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí odpovedajú, keď Volám. Nikto nebude mať ospravedlnenie. Ja Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Odsúditeľné je toto: Prišiel som ako Svetlo sveta, ale mnohí si vyberajú milovať Radšej tmu než Svetlo, pretože ich skutky boli zlé a Nie Dobré. Tí ktorí nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým, ktorí pokladajú tmu za svetlo a Svetlo za tmu: Oni sú už Odsúdení, pokiaľ neučinia Pokánie a Neodvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest, tak Zahynú. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Mnohí Hynú, pretože Ma Nepoznajú, chýba im pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Každý Ma môže Poznať Reálne.

Stále Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Mám Starosť. Predpovedané Oživenie pre Posledný Čas sa Udeje Nadprirodzeným Spôsobom, Mojou Cestou, Podľa Môjho Plánu a Účelu, v Mojom Určenom Čase a to všetko Pre Moju Slávu (Glóriu). Úplne Riadim. Moja Vôľa bude Učinená na Zemi tak ako je ona v Nebi.

“Lebo Boh (JEŽIŠ) tak Miloval svet, že Dal Jeho Jediného Splodeného Syna (SEBA SAMÉHO V TELE/Telesnej Podobe), aby ktokoľvek kto Verí V Neho (JEŽIŠA) Nezahynul, ale mal Večný Život.” Ján 3:16

https://www.youtube.com/watch?v=VnFJgCIoF_Q

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...