nedeľa 23. mája 2021

MODLITE SA!!!

MODLITE SA!!! - 23. mája 2021 - Ježišove slová k nám

MODLITE SA Moje Milované Deti, MODLITE SA! lebo dni sú zlé a satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Ja mám všetky Riešenia, Odpovede, ale vy sa musíte MODLIŤ. Pýtajte sa Ma, Toho, Ktorý Všetko Pozná. Ja Som Tiež Jediný, Kto Pozná Koniec Od Začiatku. Všetko to Poznám a Dokážem to Zjaviť, ako Chcem a Kedy Chcem, dokonca Vopred, ale musíte sa MODLIŤ. MODLITE sa ohľadom Všetkého s Vďakyplným srdcom.

Tí, ktorí Nemajú Spoľahnutie MODLIŤ SA, kvôli hriechu.  Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest. Buďte Svätí, lebo Ja Som Svätý. MODLITE SA a Vyhľadávajte Ma. Ja Som vaša jediná Nádej na Večný Život a Koniec to oznámi. Nezlyhávam Ani Nesklamávamn tých, ktorí Ma Usilovne Vyhľadávajú. MODLITE SA! Chcete odpovede? MODLITE SA!!!

MODLITE SA jeden za druhého a aj za stratených. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. MODLITE SA bez prestania. Všetci máte mnohé, za čo SA MODLIŤ. Ja Počujem a Odpoviem. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Majte Vieru vo Mňa. MODLITE SA!!!

Mala som sen a ľudia sa ma pýtali, čo musia robiť? Povedala som im, že sa musia MODLIŤ! Pýtali sa ma: ale AKO? Povedala som im, že JEŽIŠ nás UČIL, Dal nám Príklad. Potom som sa Modlila Pánovu Modlitbu, ako som bola Naučená:
Náš Otče, Ktorý Si V Nebi, Posvätené buď Tvoje Meno; Príď Tvoje Kráľovstvo; Tvoja Vôľa buď Učinená Na Zemi tak ako je ona V Nebi; Daj nám v tento deň náš Každodenný Chlieb; a Odpusti nám naše Previnenia, ako my odpúšťame tým, ktorí sa previňujú proti nám; a Neveď nás Do Pokušenia, ale Vysloboď nás od všetkého Zla. Lebo Tvoje je Kráľovstvo, Moc, a Sláva, Naveky Vekov. Amen! (Matúš 6:9-13)

https://www.youtube.com/watch?v=TFgn_oyXIkg


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...