nedeľa 16. mája 2021

Veľký a Úžasný Deň, ALE

Veľký a Úžasný Deň, ALE - 16. mája 2021 - Ježišove slová k nám

Pre niektorých bude Deň Vytrhnutia Veľkým a Úžasným Dňom, ALE pre mnohých to bude Hrozný Deň. Mnohých Nájdem Nepripravených A Nehodných v Ten Deň. Poznám to a Rozhodujem. Kvôli tomu mnohí budú ponechaní vzadu, aby išli cez veľké súženie, hodinu skúšky, ktorá Príde na celý svet, aby ich testovala, až do Konca. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a rôznymi spôsobmi. Musíte Vytrvať a Vydržať až do Úplného Konca. Nebude to Márne a Nebudete Sklamaní.

Pre tých, ktorí Vytrváte a Vydržíte cez hodinu skúšky, testovania až do Úplného Konca, bude to pre vás Veľký a Úžasný Deň, ALE pre skazených, tých ktorí nazývajú zlo dobrom a dobro zlom a ktorí pokladajú temnotu za svetlo a Svetlo za temnotu, to bude Hrozný Deň. Beda im. Bude to pre nich ako Mojich Protivníkov, Hrozná Vec, Padnúť Do Mojich Rúk, v Ten Deň. Ja Odplatím, Pomsta je Moja. Oni budú Vedieť, že Ja Som Kráľ kráľov a Pán pánov a Boh bohov. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde, v Zasľúbenom Čase, s Veľkou Silou a Veľkou Slávou.

Príde Deň, keď sa každé koleno Skloní Predo Mnou a každý jazyk Vyzná, že Ja Som Pán. Som Jediný Spravodlivý Sudca a Súdim Čestne a Správne. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Vy všetci Vydáte Odpočet za vaše vlastné skutky, dobré i zlé a ponesiete si následky. Veľký a Úžasný Deň, ALE aj Hrozný Deň pre mnohých.

Buďte preto vždy Prichystaní, Potešiteľní Mne, aby ste boli Hodní Zdediť Moje Večné Kráľovstvo, pretože Nie každý ho zdedí. Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Ja som vás Nikdy Nepoznal, vás ktorí činíte neprávosť. Oni budú Vyhnaní do vonkajšej temnoty, do pekla, pre Večné Zatratenie, tam kde bude len plač a škrípanie zubami.

Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože Koniec to oznámi. Ja Som Láska, ALE Som aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta, ešte pred Tým Dňom.

https://www.youtube.com/watch?v=sVsNst_hoOE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...