sobota 1. mája 2021

Vždy je tu Nádej

Vždy je tu Nádej – 1. mája 2021 - Slová Ježišove k nám

Vždy je tu Nádej, Moje Milované deti. Nádej vo Mňa Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Ja Úplne Riadim. Poznám Koniec Od Začiatku. Vypracúvam všetky Veci pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. Dôverujte Môjmu Plánu. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný. Niet Ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Moja Ruka Nie je taká Krátka aby Nepomohla. Buďte Pevní vo vašej Viere, pretože vaša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. Držte si Vieru. Buďte Neochvejní a Nepohnuteľní a Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Ja Som váš Abba Otec, Ktorý vás Miluje a Stará sa o vás, ako nikto iný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Velebte Ma za to, Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Som Všemocný, Nekonečný a Všemohúci.

Mnohí Ma Nepoznajú Reálne, pretože pochybujú o Mne a sú bez nádeje. Rozhodujete sa a vyberáte si pre seba, či idete Vložiť všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa alebo Nie. Ja Som Darca Nádeje. Niet Žiadneho Mne Podobného a ani nikdy nebude. Majte pravú Vieru vo Mňa. Nebudete Sklamaní. Taktiež sa Neopierajte o vaše vlastné porozumenie toho, ako budú Veci vypracované alebo Nie, potom Nebudete Sklamaní. Nemajte chybné očakávania. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Vedzte, že vždy je tu Nádej. Ste Milovaní.

Vždy je tu Nádej aj pre stratených. Ja Som Darca Nádeje. Ak Ma Usilovne Hľadáte, tak Ma Nájdete, pretože to Nebude márne a vy Nebudete Sklamaní. Ja Som vždy Verný a Odmeňujem tých, ktorí Ma Usilovne Hľadajú. Som Ten, O Ktorom to všetko je, jediný Záchranca, Mesiáš sveta a Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Som vaša jediná Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

satan, váš protivník, vždy vyskúša svoje maximum, aby vás držal v beznádeji. je otcom všetkých lží a vrah od počiatku. Niet v ňom Žiadnej Nádeje. prišiel len preto, aby kradol, zabíjal a ničil. Nepadajte za korisť jemu a všetkým jeho lžiam, úkladom a prázdnym sľubom, pretože Koniec to oznámi. Nádej je vo Mne. Ja Som váš jediný Zdroj Života. Buďte Rozumní, vyberajte si Život a Nie smrť. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja a budete mať Nádej, na Večný Život na Konci a Nebude to márne. Verte Mi, vždy je tu Nádej.

https://www.youtube.com/watch?v=9UEkg7LRvWs



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...