pondelok 6. septembra 2021

Buď Učinená Moja Vôľa

Buď Učinená Moja Vôľa - 6. septembra 2021 - Ježišove slová aj k nám

Buď Učinená Moja Vôľa, Nie vaša vlastná alebo vôľa iných ľudí. Vždy Hľadajte Moju Vôľu, toto je Mi Potešiteľné.

Ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli? Potom musíte Hľadať, aby ste Činili Moju Vôľu. Mám Plán a Účel pre vás a jedine Ja vám ho Môžem Zjaviť. Pýtajte sa Ma a Nikoho iného. Dávam Poverenia, Pokyny a Usmernenia podľa Môjho Plánu a Účelu preto, aby bola Učinená Moja Vôľa, tak ako Ja Chcem a Kedy Chcem. Musíte byť ochotní Podriadiť sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nielen v niektoré dni, keď to chcete alebo keď to tak cítite, a Nasledujte Ma, Moju Cestu, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Buďte v Jednote So Mnou. Moja Vôľa buď Učinená.

Dôverujte Mi s celým vaším srdcom. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný. Poznám Koniec Od Začiatku. Predpovedal Som Veci a tie sa budú Odkrývať stále viac a viac, pretože Moja Vôľa Sa Stane. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Vykonajú všetko čo Chcem, ako Chcem a kedy Chcem. Úplne Riadim. Všetka Moc a všetka Autorita sú Moje. Som Nekonečný a Všemohúci. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Môj Plán a Účel, aj pre tento Čas.

satan váš protivník vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. vždy vyskúša urobiť svoje maximum preto, aby prekážal a zastavil Činenie Mojej Vôle. Preto je svet vo virvare. Toto je satanov plán. on prišiel iba preto, aby kradol, zabíjal a ničil. Vo svete Nebude Žiadny Pokoj bezo Mňa, Princa Pokoja. Jedine tí, ktorí sú Uzmierení a v Pokoji so Mnou, budú Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Buďte v Pokoji. Vaša Viera bude skúšaná mnohokrát a na rôznych cestách, pretože dni sú zlé. Buďte neochvejní, Pevní vo vašej Viere. Vždy Bdejte a Modlite sa, buď Učinená Moja Vôľa. Majte Vieru vo Mňa a Nepochybujte O Mojom Pláne a Účele. Moja Vôľa Bude Učinená (sa stane). Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Buď Učinená Moja Vôľa a celá pre Moju Slávu (Glóriu). Buďte Vďační a Chváľte Ma, preto, Kto Som a preto, Čo Dokážem Urobiť. Ja Sa Nemením. Moja Vôľa buď Učinená.

“Príď Tvoje Kráľovstvo. Tvoja Vôľa buď Učinená Na Zemi tak ako je Ona V Nebi.” Matúš 6:10

“Nie každý, kto Mi Vraví "Pane, Pane" Vstúpi Do Kráľovstva Nebeského, ale ten, kto Činí Vôľu Môjho Otca V Nebi.” Matúš 7:21

https://www.youtube.com/watch?v=DjTbXiOxvlQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...