utorok 28. septembra 2021

Každý Ma môže Poznať

Každý Ma môže Poznať - 28. septembra 2021 - Slová nášho Pána a Spasiteľa Ježiša Krista k nám všetkým

Každý Ma môže Poznať Reálne, to Kto Som a to Čo Dokážem Urobiť. Toto Chcem a za týmto Túžim pre každého. Nikto nie je Vynechaný. Nikoho Neuprednostňujem ani Neukracujem. Zomrel som za celé ľudstvo Z Lásky, Na Kríži. Nie je to Moja Vôľa, aby niekto Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Každý máte slobodnú vôľu vyberať si: Život alebo Smrť? Nikoho Nenútim, ale Volám mnohých z Lásky a pretože Sa Starám. Chcem aby ste Ma všetci Poznali a prijali ako vášho Záchrancu a Mesiáša, pretože Ja Som vaša Jediná Nádej na Večný Život.

Chcem aby ste Ma všetci poznali, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Mnohí stále iba O Mne Vedia z čítania a z počúvania od iných ľudí. Mnohí z nich Ma tiež Nepoznajú Reálne. Chcem byť Reálny každému. Tí ktorí sú Ochotní a Usilovne Ma Hľadajú, Ma Nájdu. Som vždy Verný. Zjavujem Sa ako Ja Chcem a Kedy Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Som Nekonečný a Všemohúci a Nemením Sa.

Každý Ma môže Poznať Reálne. Musíte to Chcieť a Túžiť za tým, aby ste Ma Poznali Reálne. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale o tom, že máte váš vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Je to ponechané na vašu Zodpovednosť, či Ma Poznáte Reálne. Nikto iný to nemôže urobiť za vás. Priblížte sa ku Mne a Ja sa tiež Priblížim k vám. Nebudete Sklamaní.

Vyvolil som vás a Povolal som vás Z Lásky. Ste Moji, Moji Milovaní. Máte mnohé, za čo byť Vďační. Chváľte Ma za to, Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Zažívajte Ma Reálne. Hľadajte, aby ste mali vaše vlastné Stretnutia So Mnou. Každý Ma môže Poznať Reálne, ale Záleží to na vás.

https://www.youtube.com/watch?v=hhuueZNs3fg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...