piatok 3. septembra 2021

Všetko je to o Osude

Všetko je to o Osude - 3. septembra 2021 - Ježišove Otcovské slová k nám

Všetko je to o Osude (ktorý si sami vytvoríme). Kde budete tráviť Večnosť? Na tomto vám musí záležať viac ako na čomkoľvek inom v tomto dočasnom živote, ktorý sa môže skončiť dokonca vtedy, keď to najmenej očakávate. Mnohí zomierajú každý deň, niektorí náhle a neočakávane a mnohí ďalší zomrú, pretože dni sú zlé.

Tí, ktorí majú vidiace Duchovné oči budú Vidieť a ktorí majú počujúce Duchovné uši budú Počuť a Porozumejú. To čo teraz prebieha vo svete, je celé o Osude.

satan, váš protivník, vie že jeho čas sa rýchlo kráti. Mnohí sú stále oklamaní, vo tme a stratení, Nevedia, aký bude ich Osud na Konci, lenže Koniec to oznámi. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správna mnohým, ale jej koniec vedie len ku Sklamaniu a k Večnému Zatrateniu. Toto je Osud mnohých, ak sa Nekajajú a Neodvracajú sa od všetkých svojich skazených ciest, budú si niesť následky.

Bude to buď: Život alebo smrť? Vy si volíte, máte slobodnú vôľu. Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí sú ochotní odpovedať. Volám mnohých, aby sa Kajali, pretože mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Nemám Žiadnu Radosť zo smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Všetko je to o Osude. Kde budete tráviť Večnosť? Preto každý jeden-každá jedna musíte byť Uzmierení a v Pokoji So Mnou, S Tým, O Ktorom to všetko je. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta, Princ Pokoja a bezo Mňa nebude Žiadny pokoj vo svete, iba virvar. Som vaša jediná Nádej na Večný Život na Konci. Buďte v Pokoji So Mnou, pretože dni sú zlé.

Čo vám to osoží, keby si získate aj celý svet, ale stratíte vašu vlastnú dušu? Čo dáte na výmenu za vašu dušu? Buďte Rozumní a Nie pochabí, pretože Koniec to oznámi. Čas sa rýchlo míňa a pre niektorých sa minie už v tento deň. Všetko je to o Osude.

https://www.youtube.com/watch?v=Usx5jKCg218


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...