štvrtok 30. septembra 2021

Dávajte si Pozor a Buďte v Pokoji

Dávajte si Pozor a Buďte v Pokoji - 30. septembra 2021 - Slová Pána Ježiša Krista aj k nám

Dávajte si Pozor a buďte v Pokoji, Moji Milovaní. Vždy môžete Očakávať Neočakávané v týchto zlých Dňoch, ale Nesužujte sa. Nezúfajte. Ja Plne Riadim. Moja Vôľa Sa Stane na Zemi tak ako je v Nebi. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu vo všetkom, keďže Predpovedané sa teraz Bude stále viacej Odkrývať, v týchto Dňoch. Buďte vždy PRIPRAVENÍ a PRICHYSTANÍ na tieto Dni, lebo dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti a taktiež tí, ktorí pracujú s ním a pre neho. Buďte vždy Bdelí a Modliaci sa.

Nezáleží na tom, čo sa môže udiať. Dávajte si Pozor a buďte v Pokoji. Hľadajte, ako byť vždy v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, potom budete Mať a Zažívať Môj Pravý Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred VIRVARU. Vo svete nebude Žiadny Pokoj, bezo Mňa, Princa Pokoja, iba VIRVAR.

Moji Milovaní, musíte Vkladať všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa, vášho Všemohúceho Otca, Ktorý vás Miluje a Stará sa o vás. Ja Nie Som Okraničený Ani Obmedzený. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní Podľa Môjho Plánu a Účelu. Som Schopný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Stále Robím To Čo Je Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné. Majte Pravú Vieru vo Mňa.

Dávajte si Pozor a buďte v Pokoji. Pozrite sa na všetkých vtákov, oni Nesejú ani nežnú, ale Ja Sa Starám aj o nich a vy máte väčšiu Cenu ako mnoho z nich. Ja Som pre vás a Nie proti vám, Moji Milovaní, ale satan je proti vám, je vaším protivníkom. Buďte vždy pamätliví, že máte mnoho nepriateľov a ani len ich všetkých Nepoznáte, ale Ja Poznám a Oni sa Nemôžu Skryť Predo Mnou. Vaši nepriatelia sú aj Mojimi Nepriateľmi. Pomsta je Moja, Ja Odplatím a bude to pre nich Strašná Vec Padnúť Do Mojich Rúk, ak Neučinia Včas POKÁNIE. Nebude tam Žiadna Milosť bez pravého Ľutujúceho Pokánia. Dávajte si Pozor a buďte v Pokoji, Moji Milovaní. Ja Súdim vždy Čestne a Správne. Všetko Vidím i Počujem. Nič Nie je Skryté Predo Mnou. Nejestvuje Nič Tajné, čo Nebude Odhalené, Ani nič Skryté, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo v týchto Dňoch. Odkrývajúca sa Pravda bude šokovať svet, stále viac a viac v týchto Dňoch. Buďte PRIPRAVENÍ a buďte vždy PRICHYSTANÍ.

Spáči sa teraz musia PREBUDIŤ, pretože čas sa rýchlo kráti a Koniec to oznámi. Jedine PRAVDA Oslobodzuje, Nie lži. Dávajte si Pozor a buďte v Pokoji.

https://www.youtube.com/watch?v=4ylg6GZOHuQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...