streda 22. septembra 2021

Všemohúci Otec

Všemohúci Otec - 22. septembra 2021 - Slová nášho Pána a Otca Ježiša k nám

Chcem byť vaším Všemohúcim Otcom. Som Ten, Ktorý vás Miluje a Stará sa o vás. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu, Z Lásky, Na Kríži, S Mojou Krvou. Preto Chcem od každého, aby ste boli Uzmierení a v Pokoji So Mnou. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý. Nie je Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci. V Dokonalej Láske Nie je Žiadny Strach, pretože Dokonalá Láska Vyháňa všetok Strach. Ja Som Láska. Milujte Ma a Spravte Ma vašou Prvou Láskou. Chcem, byť vaším Všemohúcim Otcom, Na Veky Vekov a Koniec to oznámi.

Moji Milovaní. Niet Ničoho, čo váš Všemohúci Otec Nedokáže Urobiť. Moja Ruka Nie je taká Krátka, aby Nepomohla. Chcem od vás, aby ste Vložili všetku vašu Nádej a Dôveru Jedine vo Mňa, v to, Kto Som a v to, Čo Dokážem Urobiť. Nemením Sa. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý má Prísť, v Určenom Čase, s Mocou a Veľkou Slávou.

Moje Prisľúbenia Nikdy Nezlyhávajú. Úplne Riadim. Som Jediný, Ktorý Pozná Koniec od Začiatku. Majte Pravú Vieru vo Mňa, vášho Všemohúceho Otca a Dôverujte Mi s celým vaším srdcom. Sľúbil som vám, že Stále Robím to čo je Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, pretože toho Som Schopný, Som Nekonečný a Všemohúci.

Som Všemocný, Všesilný. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený, ako tomu mnohí veria, pretože Ma Nepoznajú, Toho, O Ktorom to všetko je, Reálne. Veria V to a Uctievajú to, čo Nepoznajú. Mnohí Ma Vyznávajú len so svojimi ústami, ale ich srdcia sú vzdialené odo Mňa. Každý jeden-každá jedna musíte Hľadať, aby ste Ma Poznali, vášho Všemohúceho Otca, Reálne. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale že máte váš vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Poznajte Ma, vášho Všemohúceho Otca, Reálne.

https://www.youtube.com/watch?v=CYKjglKH8U4


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...