utorok 7. septembra 2021

Dôverujte Mi a buďte v Pokoji

Dôverujte Mi a buďte v Pokoji - 7. septembra 2021 - Ježišove slová k nám

Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a buďte v Pokoji. V tomto svete Nebude Žiadny Pokoj bezo Mňa, Princa Pokoja. Som Darca Pokoja. Preto každý musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, S Tým, O Ktorom to všetko je. Potom budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Ste Moji Milovaní, Milujem vás a Starám sa o vás. Niet ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený a Nemením Sa. Ľudia sa v každom čase menia. Sú omylní, Ja taký Nie Som. Dôverujte Mi a buďte v Pokoji. Odpočívajte v Mojom Uistení. Úplne Riadim. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu.

Preto záleží na vašom Osobnom Vzťahu Lásky So Mnou. Musíte Ma Poznať, Toho V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Potom Mi budete vždy Dôverovať a budete v Pokoji. Nezáleží na tom, aká môže byť Situácia a vaše Okolnosti. Viete, že Ja úplne Riadim a Dokážem Urobiť to čo Sľúbim. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moja Vôľa bude Učinená.

Mnohí Mi Nedôverujú a preto nemajú Žiadny Pokoj. Je to voľba. Ak Mi Dôverujete, budete vždy Mať a Zažívať Môj Pokoj. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi a buďte v Pokoji.

https://www.youtube.com/watch?v=F3SSsEid3a8


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...