sobota 18. septembra 2021

Ste Prichystaní?

Ste Prichystaní? - 18. septembra 2021 - Ježišove varovné slová k nám

Ste Prichystaní? Nebuďte Ignorantskí. Vždy Som Najprv Varoval, dokonca Vopred, z Lásky a pretože Sa Starám, ale mnohí stále Nie sú Prichystaní na Večnosť. Jestvuje cesta, ktorá vyzerá správne, ale jej koniec vedie len k smrti. Buďte Múdri a Nie hlúpi.

Každý sa musíte Pripravovať teraz a Nečakajte. Uistite sa So Mnou, že ste Prichystaní na Večnosť. Nikto sa to nesmiete Domnievať. Ja Som Jediný, kto to Vie a Som Jediný, ktorý vám Dovolím Vstúpiť Do Neba, alebo vás Odmietnem. Nikto nechce byť Sklamaný v Ten Deň, pretože vtedy na to bude už príliš neskoro. Nebude tu žiadna Milosť bez pravého ľútosťou naplneného pokánia. Teraz je Čas Milosti a aj ten sa rýchlo minie a Príde ku Koncu.

Vy Neviete, kedy to môže byť váš Čas. Každý deň, mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane a mnohí ďalší zomrú v tomto Poslednom Čase, pretože dni sú zlé. satan tvrdo pracuje, pretože aj on vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Vyvarujte sa vášho protivníka, reve ako lev, hľadajúc, koho môže zožrať v tejto hodine. Hodiny Tikajú, Čas sa rýchlo kráti.

Mnohí stále žijú, akoby tu mali byť naveky. Neuvedomujú si, že aj ich koniec môže prísť, náhle a neočakávane. Kvôli tomuto musíte byť vždy Prichystaní. Musíte si strážiť vaše srdce viac ako čokoľvek iné, pretože dni sú zlé.

Mnohí stále Nie sú Pripravení Ani Prichystaní na to, čo má ešte Prísť. Práve preto Pravda bude šokovať mnohých. Nie sú Prichystaní, pretože mnohí akceptovali lži ako pravdu. Pravda sa Odkrýva. Takýto je Čas, v ktorom ste. Predpovedané sa Teraz Odkrýva, stále viac a viac. Mnohí Nie sú Pripravení Ani Prichystaní na Posledné Časy. Ste vy Pripravení a Prichystaní? (tj. pripravení a schopní pohotovo a v Pravde reagovať?)

Mnohí sú stále hlúpi a Nie Múdri. Neberú si Na Zváženie, to keď ich Varujem, z Lásky a Pretože Sa Starám o ich Duše, ale budú za to musieť dávať vinu len sami sebe, pretože Koniec to oznámi. Ste Prichystaní?

https://www.youtube.com/watch?v=2e-aO7c87Pk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...