streda 29. septembra 2021

Dôverujte Môjmu Plánu

Dôverujte Môjmu Plánu - 29. septembra 2021 - Slová Pána Ježiša k nám

Dôverujte Môjmu Plánu a Nepochybujte. Ja Úplne Riadim. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Nejestvuje Nič, čo Nedokážem Urobiť alebo Zorchestrovať (Zariadiť). Budem Oslávený. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko Čo Chcem, Ako Chcem a Kedy Chcem. Moje Rozhodnutie (aj Porada) Stojí už od Založenia sveta. Ono sa Nemení. Trvá Naveky.

Ja Sa Nemením. Predpovedané sa teraz stále viacej Odkrýva. Skladačka Posledného Času je Kompletná. Každý dielik má nejaký Účel pre Určený Čas, Podľa Môjho Plánu. Ja všetko Úplne Riadim. Nič nie je mimo Mojej Kontroly. Dôverujte Môjmu Plánu. Vložte všetku vašu Nádej i Dôveru vo Mňa a Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie toho, ako veci budú alebo Nebudú vypracované. Každý Dielik Skladačky Posledného Času má nejaký Účel, v Určitom Čase. Majte Pravú Vieru vo Mňa. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam.

Buďte v Jednote So Mnou, Zajedno v Duchu a v Pravde. Kráčajte So Mnou v Jednote a vo Viere, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Buď Učinená Moja Vôľa. Buďte Ochotní a Urobte vašu Časť, ako to Ja Chcem a Kedy Chcem. Toto je Mi Potešiteľné. Dôverujte Môjmu Plánu pre tento Čas.

Odkrývajúca sa Pravda bude šokovať svet, ale Obráti svet Hore Nohami. Prejavenie sa Pravdy tak, ako bola Predpovedaná. Niet Ničoho Tajného, Čo Nebude Odhalené, Ani ničoho Skrytého, čo Nebude Známe a Nepríde na Svetlo. Odkrývanie sa Mojich Slov Dáva Svetlo a Dáva Porozumenie Múdrym. Buďte Múdri. Používajte Rozlišovanie v tomto Čase. Mylné informácie a Zavádzajúce informácie vedú ku zmätenosti a klamu. Nebuďte Zmätení Ani Oklamaní. Bdejte a Modlite sa. Dôverujte Môjmu Plánu.

https://www.youtube.com/watch?v=IXPjnfH1igU


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...