nedeľa 5. septembra 2021

Buďte Činiteľmi

Buďte Činiteľmi - 5. septembra 2021 - Ježišove Otcovské slová k nám

Musíte byť aj Činiteľmi a Nielen Poslucháčmi, inak len klamete seba. Rozprávam, ale nemnohí sú ochotní Naslúchať, Poslúchať a Robiť, čo Vravím. Nikto nemôžete byť v Mojej Dokonalej Vôli, ak Nie ste ochotní byť aj Činiteľmi. Mnohí sú len Poslucháčmi, ale nemnohí sú Činiteľmi. Je to voľba. Ja Nikoho Nenútim. Hľadám Poslušnosť od každého. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Mám jeden Súbor Pravidiel pre všetkých a Súdim vždy Čestne a Správne podľa Mojich Pravidiel.

Preto Nie každý, kto Mi Vraví Pane, Pane, Ma Uvidí. Poviem Mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, nikdy som vás Nepoznal, vy ktorí Činíte Neprávosť. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Počúvate Ma? Nebuďte Oklamaní. Musíte byť Činiteľmi, skôr ako na to môže byť príliš neskoro. Buďte Svätí, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma nikto Neuvidí. Ja Sa Nemením. Vy všetci sa musíte Meniť, byť Premenení Na Moju Podobu, aby ste Mi boli Potešiteľní. Žite vaše Životy Hodné Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, inak to všetko bude márne a Koniec to oznámi.

Všetci Činitelia zla si ponesú následky, ak neučinia včas Pokánie, pretože Nebude Žiadna Milosť bez pravdivého ľutujúceho Pokánia. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Buďte Činiteľmi a Kajajte sa, inak Zahyniete. Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest. Prinášajte ovocie Hodné Pokánia, inak len klamete seba. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len ku Sklamaniu, k Večnému Zatrateniu.

Buďte Rozumní a Nie pochabí. Chcete byť Víťaziacimi Premožiteľmi? Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou. Milujem vás a Starám sa o vás. Buďte Činiteľmi, z Lásky, toto je Mi Potešiteľné.

Každý kto chce mať Nádej na Večný Život na Konci, musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja. Ja Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Jediná Cesta, Pravda a Život. Každý musíte Hľadať Život a Nie smrť. Jedine Činitelia budú mať túto Nádej, Nie všetci Poslucháči. Mnohí budú Sklamaní, ale budú za to musieť viniť len samých seba na Konci, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=0sYfmahCOEs

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...