piatok 2. júla 2021

Buďte Tým-Tou

Buďte Tým-Tou - 2. júla 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Tým-Tou, ktorý-ktorá Ma Opravdivo Miluje, ktorý-ktorá je vo Vzťahu Lásky So Mnou, pretože chcete a túžite Poznať Ma, Toho, V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne, to Kto Som a to, čo Dokážem Urobiť. Musíte byť Tým-Tou, ktorý-ktorá má svoje vlastné zážitky so Mnou, svoje vlastné svedectvá pre zdieľanie s ostatnými, aby ste ich povzbudzovali a dávali im Nádej.

Mnohí sú stále bez Nádeje, stratení a vo tme. Buďte im Majákom Nádeje. Buďte Svetlom vo tme. Svetlo na vrchu kopca nemôže byť skryté, je tam pre všetkých, aby ho videli. Umožnite Môjmu Svetlu Žiariť vo vás a cez vás, aby ste dávali Nádej druhým. Ja Som Svetlo sveta, jediný Záchranca, Mesiáš. Milujem a Starám sa o všetkých. Zomrel som za všetkých z Lásky. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou, Na Kríži. Buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja a budete Tým-Tou, ktorý-ktorá bude mať a zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Buďte Tým-Tou, ktorý-ktorá je vždy v Pokoji So Mnou.

Nepozerajte sa na druhých ľudí, ale buďte Tým-Tou, ktorý-ktorá bude ochotný-ochotná obrátiť svet hore nohami, s Pravdou pretože Jedine Pravda Oslobodzuje, Nie lži. Buďte Tým-Tou, ktorý-ktorá bude Milovať a Zastupovať jedine Pravdu, Bojovníkom-Bojovníčkou Pravdy, ktorý-ktorá nebude Kompromitovať Pravdu za akceptáciu a pochvalu od iných ľudí. Nezáleží na tom, čo budete musieť zniesť v tomto dočasnom živote, pretože Večnosť je Naveky. Buďte Tým-Tou, ktorý-ktorá Ma Miluje a ktorému-ktorej Záleží na druhých, ktorý-ktorá je ochotná viesť ich k Spravodlivosti s Pravdou, pretože nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo a Koniec to oznámi.

Buďte Tým-Tou, ktorý-ktorá Ma Nasleduje, jedine Moju Cestu, tak ako vás Ja Osobne Usmerňujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste plnili Moju Vôľu, Nie vašu vlastnú alebo vôľu iných ľudí. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Musíte byť ochotní byť Takýmto-Takouto, pretože Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí sú ochotní. Buďte Rozumní a buďte Takýmto-Takouto.

https://www.youtube.com/watch?v=dnauJA1-Ga4


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...