utorok 13. júla 2021

Nádej

Nádej - 13. júla 2021 - Ježišove slová k nám

Vždy máte Nádej, Moji Milovaní, ale skazení nemajú Žiadnu Nádej na Večný Život, len Večné Zatratenie, ak neučinia včas Pokánie a neOdvrátia sa od všetkých svojich skazených ciest. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu, z Lásky a pretože Sa Starám o to, aby som im Dával Nádej.

Som Darca Nádeje. Zomrel som pre všetkých z Lásky, Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Mnohí sú bez Nádeje. Nebuďte jednými z nich. Ja Dávam Nádej. Vždy je tu Nádej, ona je So Mnou, S Tým, O Ktorom to všetko je. Buďte vždy v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, vtedy budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Buďte Povzbudení Moji Milovaní, ste Milovaní a nič vás nedokáže Oddeliť od Mojej Lásky k vám. Ja Som pre vás a Nie Proti vám. Ste Moji. satan, váš protivník, je proti vám a nenávidí vás, ale vy ste Milovaní. Ja vás Milujem a Starám sa o vás.

Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Buďte vždy Dúfajúci a Povzbudzujte ostatných a dávajte im tiež Nádej. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Vypracúvam všetky Veci pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní Podľa Môjho Plánu a Účelu. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Buďte vždy Vďační a Velebte Ma, pretože máte Nádej. Víťazstvo je vždy Zaistené So Mnou, Kráľom kráľov, Pánom pánov a Bohom bohov. Viete, že Slúžite Mocnému Bohu.

https://www.youtube.com/watch?v=ODs8zwplPhQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...