pondelok 12. júla 2021

Pohŕdanie Mojím Časom Milosti

Pohŕdanie Mojím Časom Milosti - 12. júla 2021 - Ježišove slová k nám

Nikto nesmie Pohŕdať Mojím Časom Milosti, pretože môže byť už navždy príliš neskoro. Aj Čas Milosti Príde ku Koncu a pre niektorých dokonca v dnešný Deň. Nebude tu Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, kým tu je stále Čas Milosti, pretože Čas Milosti sa rýchlo kráti. Mnohí zomierajú každý deň, niektorí náhle a neočakávane.

Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci.

Tí, ktorí pokračujú Pohŕdať Mojím Časom Milosti, to budú ľutovať, ale budú za to musieť viniť len samých seba na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Buďte Rozumní a Nie pochabí. S nikým sa Nebudem namáhať naveky. Nepohŕdajte Mojím Časom Milosti, pretože to je to, čo chce satan. zničil už mnohých s jeho lžami a s prázdnymi sľubmi a chce zničiť ďalších. je vrahom od Začiatku a vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Buďte Rozumní. Hľadajte Život a Nie smrť. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Ja Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem.

Pokánie Vedie k Večnému Životu. Každý jeden musíte byť Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta, kým je tu stále Čas Milosti. Nečakajte a Nepohŕdajte Teraz Mojím Časom Milosti. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Čas je esenciálny v týchto dňoch, lebo dni sú zlé. Buďte vždy Nachystaní, Potešiteľní Mne, Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, pretože Nie každý Zdedí Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte oklamaní, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=LZRxT3cefjk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...