sobota 17. júla 2021

Nezúfajte, buďte v Pokoji

Nezúfajte, buďte v Pokoji - 17. júla 2021 - Slová Ježišove k nám

Nezúfajte, buďte v Pokoji. Majte a Zažívajte Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Ja plne Riadim. Niet ničoho, čo Nedokážem Urobiť. Nemením Sa. Som Nekonečný a Všemohúci. Stále Robím veci Neočakávané, Nemožné, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, Mojou Cestou. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Som Jediný, Kto Pozná Koniec Od Začiatku. Majte Vieru vo Mňa. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa, Všemocného a Nie v omylných mužov a žien. Budete mať skúšky a súženia. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách. Buďte neochvejní, nepohnuteľní, pevní vo vašej Viere.

Nezúfajte, buďte v Pokoji, keď sa veci Nevypracúvajú cestou, ktorou chcete alebo ako veríte. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Vypracúvam všetky veci pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Všetky Veci sú Možné So Mnou, vaším Abba Otcom, Ktorý vás Miluje a Stará sa o vás, ako nikto iný. Ste Milovaní.

Moje Milované deti, povzbudzujte tých, ktorí sú v Zúfalstve a Nie sú v Pokoji. Dávajte im Nádej. Povzbudzujte a Modlite sa jeden za druhého v týchto dňoch, pretože dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Ja Som vaša Jediná Nádej. Nádej vo Mňa nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Chváľte Ma a buďte Vďační za to, Kto Som a za to, Čo Dokážem Urobiť. Nie ste bez Nádeje. Nezúfajte, buďte v Pokoji.

https://www.youtube.com/watch?v=Au0Dt_KwNs8


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...