sobota 3. júla 2021

Moja Vôľa Bude Učinená

Moja Vôľa Bude Učinená - 3. júna 2021 - Ježišove slová k nám

Moja Vôľa Bude Učinená (sa stane) na Zemi tak ako je ona v Nebi. Majte Vieru vo Mňa a Dôverujte Mi. Ja Plne Riadim. Som Všemocný, Schopný Urobiť, všetko Čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem, pre Uskutočnenie Môjho Plánu a Účelu. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno. Som Jediný, Ktorý všetko Pozná, Koniec už od Počiatku. Som Alfa a Omega, Počiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Určenom Čase, vo Veľkej Sile a Veľkej Sláve. Preto môžete byť uistení, že Moja Vôľa Bude Učinená. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Nemením sa. Nie som Ohraničený Ani Obmedzený. Som Nekonečný a Som Všemohúci. Robím čo je Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Moja Vôľa Bude Učinená.

Mnohí Ma Nepoznajú Reálne, Toho, O Ktorom to všetko je, pretože im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa. Aj kvôli tomuto mnohí hynú. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi. Zomrel som za všetkých z Lásky, aby som ich Vyslobodil. Zaplatil som Výkupné, Najvyššiu Cenu, S Mojou Krvou Na Kríži. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Volám hriešnikov k Pokániu, pretože nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Mzda hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie. Hľadajte Život Nie smrť. Kajajte sa a Odvráťte od všetkých vašich skazených ciest. Buďte Svätí, lebo Ja Som Svätý, čo je Moja Vôľa pre každého z vás, pretože bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí, Ani Nezdedí Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte oklamaní a nedajte sa nikým oklamať so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. To vedie len ku Sklamaniam a Večnému Zatrateniu a Koniec to oznámi.

Musíte vždy Hľadať, ako byť v Mojej Dokonalej Vôli. Toto je Mi Potešiteľné. Moja Vôľa buď Učinená (Staň sa), Nie vaša vlastná či vôľa iných ľudí. Ja vám Dávam vaše vlastné Poverenia, Pokyny a Usmernenia, primerane k Môjmu Plánu a Účelu, preto aby bola Učinená Moja Vôľa. Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie, ale Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, ako vás Osobne Usmerňujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa Bude Učinená.

https://www.youtube.com/watch?v=ubYDDBZDVpU



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...