sobota 17. apríla 2021

Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní

Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní – 17. apríla 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Neochvejní, Nepohnuteľní v týchto dňoch, Moje Milované Deti, lebo dni sú zlé. satan vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. zničil už mnohých so všetkými jeho lžami a mnohými úkladmi a hľadá ďalších, aby ich zničil v týchto dňoch. obchádza okolo, ako revúci lev, hľadajúci koho by mohol zožrať. Nepadajte mu za korisť, odolávajte mu a on od vás utečie. Víťazstvo je vždy zaistené So Mnou. Buďte Víťaziacimi Premožiteľmi.

Buďte Pevní vo vašej Viere, lebo vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách. Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní, nezáleží na tom, čím v týchto dňoch prechádzate. Nie ste bez Nádeje. Ja Som Pre vás a Nie proti vám. Milujem vás a Starám sa o vás. Ste cennejší ako mnoho vrabcov a Starám sa aj o nich. Moje Prisľúbenia vám Nezlyhajú. Dôverujte Mi s celým vaším srdcom a Nepochybujte O Mne, Ani sa neopierajte o vaše vlastné Porozumenie toho, ako Veci budú Vypracované alebo Nebudú. Ja Viem. Je to Vopred Zorchestrované Mnou. Ja Riadim. Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro, pretože Ma Milujete a ste Povolaní Primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Majte Vieru vo Mňa, v to Kto Som a v to Čo Dokážem urobiť a Neskúšajte Ma Ohraničovať Ani Obmedzovať. Som Nekonečný a Všemohúci. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože toho Som Schopný. Som Všemocný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Určenom Čase s Veľkou Mocou a Veľkou Slávou.

Buďte Neochvejní, Nepohnuteľní, Chrabrí a Nebojácni. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Budem Oslávený. Chváľte a Oslavujte Ma Preto, Kto Som, pretože Toho Som Hoden.

https://www.youtube.com/watch?v=G3aASps1RgY


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...