nedeľa 4. apríla 2021

Som Všemohúci

Som Všemohúci – 4. apríla 2021 - Slová Ježišove k nám, zdieľané s nami sestrou Kristínou

Som Všemohúci. Otec Milosti a Milosrdenstva, Plný Milujúcej vľúdnosti. Milujem vás a Starám sa o vás. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Preto Ja, Všemohúci, Otec Milosti a Milosrdenstva, Volám hriešnikov k Pokániu i v tejto Hodine. Buďte Uzmierení a v Pokoji so Mnou, s Princom Pokoja a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie.

Mnohí Ma Nepoznajú Reálne, to Kto Som a to čo Dokážem Urobiť. Iba O Mne Vedia z čítania a z počúvania od iných ľudí, z ktorých mnohí Ma tiež Nepoznajú Reálne pre seba. Všetkým im chýba pravé Poznanie O Mne a Odo Mňa, Všemohúceho.

Ja Som, Ktorý Som, Všemocný, Všemohúci. Niet Nikoho Mne Podobného a ani Nikdy nebude. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Činím veci Nemožné, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, Mojou Cestou a všetko pre Moju Glóriu,Slávu. Moje Slová sa Nikdy Nevrátia Ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Ja Riadim. Som Jediný, Kto Pozná Koniec Od Začiatku. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde v Určenom Čase, s Veľkou Mocou a Veľkou Slávou. Nemením Sa.

Každý Ma môže Poznať Reálne. Som vždy Verný k Mojim Prisľúbeniam. Chcem aby Ma každý Poznal a Zažíval, Všemohúceho, Reálne. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Tí, ktorí Ma Usilovne Hľadajú, Ma Nájdu.

http://wordinduetime.blogspot.com/2021/04/i-am-omnipotent-one-april-04-2021.html


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...