pondelok 5. apríla 2021

Spočítajte si Najprv Náklady

Spočítajte si Najprv Náklady - 5. apríla 2021 - od Ježiša

Každý z vás, kto Ma Chce Nasledovať, Mojou Cestou, musí si Najprv Spočítať Náklady, lebo i vy Zaplatíte Cenu. (Lukáš 14:26-28-35) Zvážte si Najprv Cenu. Sú v nej zahrnuté i následky. Každý z vás si preto musí Najprv pre seba Spočítať Náklady, lebo nikto iný to nemôže urobiť za vás. Nesiete si za to vašu vlastnú zodpovednosť a je to vaša vlastná voľba. Máte slobodnú vôľu a Ja Nikoho Nenútim. Volám mnohých, ale nemnohí sú Ochotní. Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Nikto to nedokáže predstierať. Zrátajte si Najprv Náklady, lebo tí, ktorí Nie sú Ochotní a tí, ktorí Odstupujú, Nie sú Ma Hodní a Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Spočítajte si Najprv Náklady.

Zaplatil Som Najvyššiu Cenu, S Mojou Krvou, Na Kríži za všetkých z Lásky. Som váš Dokonalý Príklad. Nasledujte Môj Príklad.

Spočítajte si Najprv Náklady. Musíš byť Ochotný-Ochotná Podriadiť sa Úplne Mne a Mojej Autorite. (Jakub 4:7) Moja Vôľa buď Učinená, Nie tvoja vlastná alebo tá iných ľudí. Voľba je tvoja vlastná s následkami. Sám-sama si ponesieš následky.

Buď Ochotný-Ochotná zaprieť sa, zdvihnúť svoj kríž každý deň a Nielen v niektoré dni, keď chceš Alebo to tak pociťuješ. Je to každodenné Kráčanie so Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde. Musíš byť Ochotný-Ochotná Ma Nasledovať, Mojou Cestou, ako ťa Poúčam a Vediem Ja Osobne, na každom kroku Cesty, až do úplného konca, aby si bol-bola v Mojej Dokonalej Vôli. Dávam ti tvoje vlastné Poverenia, Inštrukcie a Usmernenia primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Kráľovstvo, Moja Vôľa buď Učinená na Zemi, tak ako je ona v Nebi.

Naslúchajte, Poslúchajte a Nasledujte Ma, Mojou Cestou, až do úplného konca. Nebude to márne a Nebudete sklamaní. Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život, vaša Jediná Nádej na Večný Život na Konci. Moja Cesta je Jediná Cesta, ktorá Vedie k Večnému Životu. Jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len k večnému Zatrateniu. Buďte Múdri a Nie hlúpi. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Spočítajte si Najprv Náklady, ak Ma chcete Nasledovať, len Moju Cestu. Bude vás to stáť všetko, ale Oplatí sa to a Koniec to oznámi.

Čo to Prospeje komukoľvek z vás, kebyže získate celý svet, ale stratíte vašu vlastnú dušu a čo dáte na výmenu za vašu dušu? Spočítajte si Najprv Náklady.

https://www.youtube.com/watch?v=M8TFI5KZdLg


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...