sobota 10. apríla 2021

Chcem aby každý z vás

Chcem aby každý z vás – 10. apríl 2021 - Ježišove slová k nám

Chcem aby každý z vás Vedel, že vás Milujem a Starám sa o vás. Chcem aby ste to Počuli Odo Mňa pre seba, a Nielen z čítania si toho Alebo z počúvania toho od iných ľudí. Nikoho Neuprednostňujem ani Nediskriminujem. Zomrel som za každého z vás, z Lásky. Zaplatil som Výkupné s Mojou Krvou Na Kríži.

Chcem aby každý z vás bol Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja. Som vaša Jediná Nádej na Večný Život na Konci. Som Jediný Záchranca, Mesiáš sveta. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu z Lásky a pretože Som Starostlivý. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

Stále Rozprávam. Nezmenil som sa. Chcem aby každý z vás Počul Môj Hlas pre seba. Preto musí každý z vás mať svoj vlastný Osobný Vzťah Lásky So Mnou, s vaším Abba Otcom. Nie je to o mŕtvych náboženských praktikách, ale o Vzťahu So Mnou. Všetko je to medzi Mnou a vami a máte svoju vlastnú zodpovednosť za to, že na ňom pracujete. Ak Ma chcete Zažívať Reálne, to Kto Som a to Čo Dokážem urobiť. Každý z vás Ma môže Poznať, Toho, v Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Chcem sa vám Zjaviť tak, ako Chcem a kedy Chcem. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím veci Nemožné, Nadprirodzené, Neobyčajné a Bezprecedentné, Mojou Cestou, pretože to Dokážem.

Chcem aby každý z vás Kráčal So Mnou, každý deň v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby Uskutočňoval Moju Vôľu, podľa Môjho Plánu a Účelu, aby tak každý z vás mohol byť v Mojej Dokonalej Vôli. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak, ako je v Nebi. Ja Riadim. Poznám Koniec Od Začiatku. Dôverujte Mi a Nepochybujte o Mne.

Musím byť pre vás Reálny a Živý. Toto je to, čo Chcem a za čím Túžim pre každého z vás, nikto nie je vynechaný. Ak Ma Usilovne Hľadáte, tak Ma Nájdete. Nebudete Sklamaní, ale budete Mnou Odmenení. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú Ani Nesklamávajú. Ste Milovaní, Milujte Ma s celým vaším srdcom a vášho blížneho ako seba samého. Ukážte Mi, že Ja Som vaša Prvá Láska.

Chcem aby každý z vás bol Mojím Poslušným dieťaťom Svetla. Umožnite Môjmu Svetlu Žiariť vo vás a cez vás. Buďte odlišní a oddelení a vystupujte ako Moje deti Svetla, vo svete ktorý je v temnote. Buďte Majákom Nádeje tým, ktorí sú stále v temnote. Buďte Nositeľom Svetla a Bojovníkom Pravdy z Lásky a pretože ste Starostliví a všetko pre Moju Glóriu (Slávu).

https://www.youtube.com/watch?v=UY76umvwJX4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...