streda 7. apríla 2021

Špeciálny Odkaz - SÚDNY PRÍPAD

Špeciálny Odkaz - SÚDNY PRÍPAD - 7. apríla 2021

Dňa 1. apríla 2021 v čase 12:02 hod. - Počula Som ako Ježiš Povedal Hlasne a Zreteľne: “OČAKÁVAJ VEĽKÝ NADPRIRODZENÝ PRELOM, bude ZAKRÁTKO.”

Modlila som sa a Čakala som na Ježiša celé Dni ohľadom tohoto a minulú noc som išla späť skôr a Ježiš ma Prebudil o 20:55 hod. a Počula Som, Ako Povedal Hlasne a Zreteľne: “SÚDNY PRÍPAD v PROSPECH Prezidenta TRUMPA.” Ježiš potom pokračoval Rozprávať mi. Povedal, že: VÍŤAZSTVO je vždy Zaistené So Mnou! Prezident Trump bude mať teraz svoje Druhé Volebné Obdobie.

Tiež Povedal, že ľudia musia prestať Pochybovať o Ňom, keď niečo Povedal alebo keď Zjavuje Veci, dokonca Vopred. Povedal, že Viera Vypracúva Zázraky. Jeho Slová sa Nevrátia Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo On Chce, ako Chce a kedy Chce. On Riadi. Stále Robí veci Nemožné, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné, Jeho Cestou a všetko pre Jeho Glóriu. Jeho Prisľúbenia Nezlyhávajú, ale naša Viera bude Testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. Musíme byť Pevní v našej Viere. Musíme byť Neochvejní, Nepohnuteľní v týchto dňoch, lebo dni sú zlé.

Musíme sa Modliť a Hľadať Ježiša, On nám Odpovie, dokonca aj keď to trvá nejaký Čas. Jeho Čas Nie je Náš Čas, ale On je vždy Verný k tým, ktorí Ho Usilovne Hľadajú. On nás Odmeňuje. Odpovedá, ale vo Svojom Čase. Všetka Glória (Sláva) Ježišovi, Všemocnému, nášmu Kráľovi, Pánovi a Majstrovi, Bohu bohov, Kráľovi kráľov a Pánovi pánov.

“20 Daniel odpovedal a Riekol: Požehnané buď Meno Božie Naveky Vekov, Lebo Múdrosť a Moc sú Jeho. 21 A On Mení Časy a Doby; Zosadzuje kráľov a Ustanovuje kráľov; Dáva Múdrosť Múdrym A Poznanie tým, ktorí majú Porozumenie. 22 On Zjavuje Hlboké a Tajné veci; Vie, čo je vo tme, A Svetlo Prebýva S Ním. 23 Ďakujem Ti a Velebím Ťa, Ó Bože mojich otcov; Dal si mi Múdrosť a Moc, A teraz si mi Dal Poznať, čo sme sa Ťa Pýtali, Lebo si nás Oboznámil s kráľovou požiadavkou.” Daniel 2:20-23.

https://www.youtube.com/watch?v=Pd-_gNVtZwI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...