štvrtok 15. apríla 2021

Zakorenení a Zasadení v Láske

 Zakorenení a Zasadení v Láske - 15. apríla 2021 - Ježišove slová k nám

Musíte byť Zakorenení a Zasadení v Láske. Ja Som Láska a v Dokonalej Láske nie je Žiadny Strach, pretože Dokonalá Láska Vyháňa všetok Strach. Niet žiadneho Zavrhnutia pre tých, ktorí sú Zakorenení a Zasadení v Láske. Ste Milovaní. Poznáte Pravdu a Pravda vás Oslobodzuje a ste skutočne Slobodní. Nič vás Nedokáže Odlúčiť od Mojej Lásky, ak ste Zakorenení a Zasadení v Láske. Láska je Večná.

Mnohí Nie sú Zakorenení a Zasadení v Láske a preto nemajú Žiadny Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru. Nemajú Žiadny Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Mnohí sú len Náboženskí, zaneprázdnení s mŕtvymi náboženskými praktikami.

Ste Miestom Môjho Prebývania, Mojím Svätým Chrámom, Zasadení a Zakorenení v Láske. Kráčajte každodenne so Mnou v Jednote, Zajedno v Duchu a v Pravde, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli a Mne Potešiteľní.

Láska Nie je Možnosť ale Prikázanie. Ak ste Pravdivo Zakorenení a Zasadení v Láske, potom Ma budete Poslúchať. Budete Najprv Milovať Mňa a Milovať aj vášho blížneho ako seba samého. Nebudete Oplácať zlé so zlom ale s Dobrom. Budete Milovať a Nie nenávidieť. Budete Žehnať a Nepreklínať. Budete zaobchádzať s druhými rovnakou cestou, ktorou chcete, aby sa aj s vami zaobchádzalo. Láska Zjednocuje, ale nenávisť rozdeľuje. Láska prekonáva nenávisť. Nenechajte zlo prekonať vás s nenávisťou, ale prekonávajte zlo s Dobrom z Lásky. Láska Nikdy Nezlyháva Ani Nesklamáva. Preto musíte byť Zakorenení a Zasadení v Láske.

Volám hriešnikov k Pokániu, z Lásky. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci a Koniec oznámi, kto bol Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja a Zakorenený a Zasadený v Láske.

Mnohí Nie sú Zakorenení Ani Zasadení v Láske, preto Ma Nemilujú, ale milujú druhých a veci sveta viac ako Mňa, Toho, O Ktorom to všetko je. Nie sú Ma Hodní. Je to voľba s následkami. Buďte Rozumní a Nie pochabí.

https://www.youtube.com/watch?v=QgwXO8yhkvk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...