sobota 3. apríla 2021

Z Lásky

Z Lásky – 3. apríla 2021 - Ježišove slová k nám

Možno sa čudujete, že prečo? Vychádza to z Lásky. Mojej Lásky k vám. Ste Milovaní, Moji Milovaní. Nikdy Nepochybujte o Mojej Láske k vám. Nič vás nedokáže Oddeliť Od Mojej Lásky. Prebývajte v Mojej Láske.

Nič nie je Väčšie ako Láska. Ja Som Láska. Preto som Zomrel za všetkých z Lásky Na Kríži. Zaplatil Som Najvyššiu Cenu, Výkupné S Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby sa všetci Kajali, aby mali Nádej na Večný Život na Konci. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu Z Lásky, pretože Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Chcem aby každý Prijal Môj Zdarma Dar Lásky, aby bol Uzmierený a v Pokoji So Mnou, s Princom Pokoja. Potom budete Mať a Zažívať Moju Lásku k vám a budete v Mojom Pokoji, ktorý presahuje ľudské chápanie, nezávisle od vašich okolností. Dokonalá Láska Vyháňa všetok strach. Nie je Žiaden strach v Dokonalej Láske. Milujte Ma s celým vaším srdcom, celou vašou bytosťou. Umožnite Mi byť vždy vašou Prvou Láskou. Ste Milovaní.

Chcem od vás, ako Mojich Milovaných detí, aby ste sa stávali Zrkadlovými Obrazmi Mňa. Ja Mením, Premieňam každého jedného z vás, ktorí ste ochotní, Na Moju Podobu. Z Lásky, aby ste Mi boli Potešiteľní a to všetko Pre Moju Slávu (Glóriu). Buďte vždy Vďační a Chváľte Ma Za To, Kto Som a Za To, Čo Dokážem Urobiť, aj pre vás. Milujem vás a Starám sa o vás.

Svet je plný nenávisti, Nie Lásky, ale Dobývajte nenávisť so Silou Lásky. Láska prekonáva nenávisť. Láska Nie je Možnosťou, ale Prikázaním. Buďte Poslušným dieťaťom. Neoplácajte zlé so zlom, ale s Dobrom. Milujte a Nenenáviďte, Žehnajte a Nepreklínajte. Vždy zaobchádzajte s druhými rovnakou cestou, akou chcete, aby aj oni zaobchádzali s vami, Z Lásky a V Láske. Buďte odlišní a vystupujte ako Moje deti Lásky a Svetla vo svete, ktorý je vo tme a plný nenávistníkov. Milujte aj vašich nepriateľov, pretože oni sú stratení. Nenávideli Ma bez Príčiny a stále to Robia, preto aj vy budete nenávidení a bez príčiny. Znášajte to všetko Z Lásky.

https://www.youtube.com/watch?v=fe8JPrHr5oM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...