štvrtok 8. apríla 2021

Uzmierenie Vyžaduje Pokánie

Uzmierenie Vyžaduje Pokánie – 8. apríla 2021 - Ježišove slová k nám

Každý musí byť Uzmierený a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, Jediným Záchrancom, Mesiášom sveta, aby mal Nádej na Večný Život na Konci. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného Pokánia. Každý sa musíte Kajať a odvrátiť sa od všetkých vašich skazených ciest, aby ste boli v Pokoji So Mnou.

Ja Som Jediná Cesta, Pravda a Život a Okrem Mňa nie je Žiaden iný a ani Nikdy nebude. Nedajte sa nikým zvábiť preč Odo Mňa so satanovými lžami a s prázdnymi sľubmi. Jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie len k Večnému Zatrateniu.

Ja Som Svätý a Nemením Sa. Vy všetci musíte byť ochotní Meniť sa, byť Premenení Na Moju Podobu, aby ste Mi boli Potešiteľní. Musíte byť Svätí, pretože bez Svätosti Ma nikto Neuvidí. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte Oklamaní. Mzdou hriechu je smrť. Duša ktorá hreší zomrie.

Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika. Moja Milujúca Vľúdnosť Vedie k Pokániu. Volám hriešnikov k Pokániu, z Lásky a pretože Som Starostlivý. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby všetci Činili Pokánie, aby mali Nádej na Večný Život na Konci.

Vy všetci máte slobodnú vôľu a vyberáte si pre seba, Život alebo smrť. Uzmierenie Vyžaduje Pokánie. Nedajte sa nikým Zviesť. Kajajte sa, buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou. Ja Som vaša jediná Nádej na Večný Život. Som Ten, Ktorý vám Dovolí Vstúpiť Do Neba Alebo vás Odmietne. Píšem mená do Knihy Života a tiež Som Ten, ktorý Dokáže mená aj Odnímať. Buďte v Bázni a Úcte ku Mne, Preto, Kto Som a preto, Čo Dokážem Urobiť. Ja Som Láska, ale Som Aj Stravujúci Oheň k Mojim Protivníkom. Hľadajte, ako byť vždy v Pokoji So Mnou, s Tým, O Ktorom to všetko je. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Dobrotivý. Tí, ktorí pokračujú Pohŕdať a Odmietať Ma, Nebudú mať Nádej na Večný Život na Konci a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=lUtZrx8CCt4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...