pondelok 5. apríla 2021

Proroctvo: Pobrežné zemetrasenie a hladovanie prichádza

Proroctvo: Pobrežné zemetrasenie a hladovanie prichádza - 4. 4. 2021 - od sestry Barbory

Písmo: Zjavenie 6:12 A videl som, keď otvoril šiestu pečať a hľa, povstalo veľké zemetrasenie, a slnko sčernelo ako srstené vrece, a mesiac bol celý ako krv, 13 a nebeské hviezdy padali na zem, ako keď figovník zo seba mece svoje pozdné nedozrelky, trasený od veľkého vetra. 14 A nebo ta pošlo ako zvíjajúci sa knižný zvitok. A každý vrch a ostrov sa pohli zo svojho miesta.

Slovo z 3. apríla 2021: Zem stoná, špina plače za spravodlivosťou. Pozri sa na to, čo človek urobil s Mojím stvorením! Kladiem pod neho veci, aby im vládol. Nectí si Ma ani tie veci, ktoré dostal poverenie spravovať. Súdy pokračujú nad ľuďmi a národmi, pritom človek pokračuje vo svojej ohavnosti! Nepozná svojho Stvoriteľa. Nestará sa o to, aby Ho poznal. Zakrátko Babylon, neviestka, bude spálený s ohňom. Všetci veľkí muži sa budú chvieť. Veľké zemetrasenie na pobreží ju spustoší, naplní úžasom a syčaním. Znova a znova provokujete Môj hnev! Posielal som vám poslov a prorokov, aby vás varovali pred tým, čo prichádza. Posmievate sa, znevažujete a podceňujete ich, lebo rozprávajú Moje slová. Ako môžete prísť predo Mňa s nekajúcnym srdcom? Zem sa zatrasie sem a tam. Prebudím vás z vášho spánku. Spoznáte, že JA SOM PÁN. Potrestám hriešnikov. Ušetrím nemnohých. Teraz vídate nákazu. Zakrátko uvidíte veľké hladovanie! Pritom hriešnici nehodlajú hľadať Ma a pokoriť sa a kajať sa. Vráťte sa teraz ku Mne! POSLEDNÉ VAROVANIE: VRÁŤTE SA TERAZ KU MNE!

https://www.youtube.com/watch?v=vL608Ad-VKQ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...