utorok 28. júla 2020

Ja Som vždy Verný

Ja Som vždy Verný – 28. júla 2020 (Slová Pána Ježiša k nám)

Ja Som vždy Verný. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Splnia všetko čo Chcem, od Začiatku až do Konca. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi.

Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru do Mňa. Ja Vypracúvam všetky veci pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Majte Vieru vo Mňa, preto kto Som a preto čo Dokážem urobiť. Neopierajte sa o vaše vlastné porozumenie. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené. Som Všemocný, Všemohúci a Vládnem pomocou Mojej Veľkej Moci a Slávy. Všetka Moc a všetka Autorita je Moja. Mám veci pod Kontrolou.

Aj vy musíte Mi byť Verní, ak chcete mať Nádej na Večný Život na konci. Vyhľadávam úplnú Poslušnosť od vás všetkých. Som Dokonalý Príklad vo všetkom. Naslúchajte Mi, Poslúchajte a Nasledujte Ma, jedine Moju Cestu. Moje Cesty Nie sú vašimi cestami a Moje Myšlienky Nie sú vašimi myšlienkami. Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, keď vás Oboznamujem a Vediem, každý krok Cesty, aby ste boli v Mojej Dokonalej Vôli. Buďte Verní, pretože Ja Som Verný.

https://www.youtube.com/watch?v=ujbwE--U6HI

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...