streda 8. júla 2020

Moje Poradenstvo

Od Ježiša:

Moje Poradenstvo – 8. júla 2020

Musíte vždy Vyhľadávať Poradenstvo odo Mňa, ak chcete byť v Mojej Dokonalej Vôli, v Mojom Pláne a Účele. Všetci ste sa narodili z nejakého dôvodu, nikto tu nie je náhodou. Ja mám špecifický Plán a Účel s každým z vás. To je dôvod, prečo musíte Hľadať Poradenstvo len odo Mňa. Moje Cesty nie sú vašimi cestami a Moje Myšlienky Nie sú vašimi myšlienkami. Moja Vôľa buď Učinená, Nie vaša vlastná alebo tá iných ľudí.

Podriaďte sa úplne Mne a Mojej Autorite. Zaprite sa, zdvihnite váš kríž každý deň a Nasledujte Ma, len Moju Cestu, tak ako vás Oboznamujem a Vediem Ja Osobne, každý krok Cesty, aby ste tak mohli byť v Mojej Dokonalej Vôli. Každému z vás Dávam vaše vlastné Pokyny, Poverenia a Usmernenia. Kvôli tomu musíte vždy Vyhľadávať Poradenstvo odo Mňa. Moja Vôľa buď Učinená na zemi tak ako je v Nebi.

Nevyhľadávajte poradenstvo od chybujúcich mužov a žien, ktorí zlyhávajú a sklamávajú. Ja Som vždy Verný a Dôveryhodný. Poznám všetko. Poznám Koniec od Začiatku. Ak Vyhľadávate vaše Poradenstvo odo Mňa a vkladáte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa, nebudete sklamaní. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam tých, ktorí Vyhľadávajú Poradenstvo odo Mňa. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní vzhľadom k Môjmu Plánu a Účelu. (Rimanom 8,28)

Naslúchajte, Poslúchajte a Nasledujte jedine Moje Poradenstvo, vtedy máte Nádej na Večný Život na konci. Ja Som jediná Cesta, Pravda a Život a okrem Mňa nie je žiadny iný a ani nikdy nebude. Poradím vám správnu Cestu, pretože jestvuje cesta, ktorá sa zdá správnou mnohým, ale jej koniec vedie len ku smrti.

preložené od https://www.youtube.com/watch?v=qAdVB9WtTPU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...