utorok 21. júla 2020

Zakrátko príde na Zem brutálny diktátor, zlý človek oblečený vo svetle

Slovo od Ježiša: Zakrátko príde na Zem brutálny diktátor, zlý človek oblečený vo svetle - 20. 7. 2020

Daniel 7, 25: "A bude vravieť slová proti Najvyššiemu a unaví svätých Najvyššieho a bude pomýšľať na to, že premení časy a zákon. A budú vydaní do jeho ruky až do času a čias a polovice času."

Satan, žalobca, čaká v temnote zamaskovaný ako svetlo. Nebuďte zvedení! Tento had vie, že jeho čas je tu. Od začiatku čakal na svoju mocenskú vládu nad všetkými ľuďmi na Zemi. Jeho anjeli infiltrovali každú spoločnosť a ľudí. Kráčajú teraz medzi vami. Sú vašimi vodcami, priateľmi, spolupracovníkmi, dokonca aj rodinou. Semeno hada žije! Čas sa teraz mení. Vodca taký brutálny a násilný sedí v utajení, hovoriaci pompézne slová, mnoho lží, pritom ako orchestruje svoj plán na diktátora Zeme. Niektorí z vás majú oči na videnie a uši na počutie. Bol už odhalený mnohým ako Antikrist. Krv bude tiecť v uliciach. Zem už narieka ku Mne vo dne i v noci. Zakrátko bude krv nariekať ako ohlušujúci rev. Súd už bol vynesený nad Zemou za spáchané ohavnosti. Prisľúbil som vám Utešiteľa. Vidím rúhanie a vyložené opovrhovanie Mnou, Mojimi Slovami, Mojimi Prorokmi a Mojimi Poslami. Som pripravený nechať nekajúcnych a zlých prežiť si ich najhoršie obavy. S ľuďmi stvorenými na Môj obraz budú zaobchádzať ako s dobytkom: značkovaní a ohradzovaní a porážaní. (Znamenie Šelmy.) Tí ktorí patria Mne budú vidieť veci, aké si nikdy ani nepredstavovali a prenasledovanie. Nebojte sa! Mnohí budú na 10 dní uväznení. Netrápte sa! Ja vám dám slová ktoré budete hovoriť, ako je to napísané. Dávajte si pozor na zlého muža oblečeného vo svetle!

z https://www.youtube.com/watch?v=KFbHJoL_m_0


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...