streda 22. júla 2020

Premožitelia

Ježišove slová:

Premožitelia – 22. júla 2020
Všetci môžete byť víťaziacimi premožiteľmi. Víťazstvo je vždy zaistené so Mnou. Ja som Premohol svet, preto ste aj vy toho schopní. Nasledujte Môj Dokonalý Príklad, aby ste boli premožiteľmi. Ja Som vo vás a Som Väčší ako ten, ktorý je vo svete. Všetka Sila a všetka Autorita je Moja. V Mojom Mene je Sila, v Mene ktoré je Nadovšetky iné mená. Dal som vám autoritu nad všetkou silou nepriateľa. Nebojte sa, ale bojujte dobrý boj vo Viere, aby ste boli premožiteľmi. Viera vo Mňa Nezlyháva Ani Nesklamáva. Moje Slová sa ku Mne Nevrátia Naprázdno, ale Dosiahnu všetko čo Chcem. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Majte Vieru vo Mňa, aby ste boli premožiteľmi. (Zjavenie 21,7)
Svet je vo virvare, pretože mnohí si vyberajú milovať temnotu viac ako Svetlo a kvôli tomu ich skutky sú zlé a Nie Dobré. Dovoľujú zlu aby ich premohlo.
Musíte byť odlišní a Nedovoľovať zlu premôcť vás ale musíte byť ochotní a rozhodnutí prekonávať každé zlo s Dobrom. Neodplácajte zlé so zlom ale s Dobrom. Milujte vášho blížneho ako samých seba. Milujte a Nenenáviďte, Žehnajte a Nepreklínajte. Robte druhým to, čo chcete, aby aj oni robili vám. Prekonávajte všetko zlé cez Lásku. Láska dobýva všetko zlé. Buďte Premožiteľmi zlého, toto je Mi Potešiteľné.
Mnohí Nie sú premožiteľmi zlého. Všetky tie veci, ktoré sú Mi Odporné, oni Nelenže tie zlé veci schvaľujú, ale sa aj sami na nich podieľajú a ich robia. Sú v Nepriateľstve so Mnou a musia činiť pokánie a odvrátiť sa od všetkých svojich skazených ciest, pretože tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Kajajte sa, prekonávajte všetko zlo. Buďte Premožiteľmi, vy všetci ste toho schopní, ale mnohí Nie sú ochotní, pretože Neberú vážne ich konečnú destináciu. Nie sú dostatočne zúfalí, aby boli premožiteľmi.
https://www.youtube.com/watch?v=sytFvSMOY8Q

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...