utorok 21. júla 2020

Naslúchajte Mi

Sväté slová Ježišove k nám:

Naslúchajte Mi – 21. júla 2020
Naslúchajte Mi a budete žiť a mať Nádej na Večný Život na konci tohto dočasného putovania. Ono príde ku koncu, pre mnohých to bude skôr než tomu veria. Každý deň mnohí zomierajú, niektorí náhle a neočakávane. Kvôli tomu musíte byť vždy Pripravení, Mne Potešiteľní.

Naslúchajte Mi, Poslúchajte Ma a Nasledujte Ma, jedine Moju Cestu, tak ako vás Osobne Oboznamujem a Vediem, každý krok Cesty, až do samého konca. Toto je Mi Potešiteľné. Musím vás Nájsť ako Hodných, aby ste Dokázali Zdediť Moje Večné Kráľovstvo na konci. Nie každý, kto Mi Vraví, Pane, Pane Ma Uvidí. NeSpravodliví NeZdedia Moje Večné Kráľovstvo. Poviem mnohým v onen Deň, Choďte Preč, Ja Som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Naslúchajte Mi, pretože Nechcete byť sklamaní. Teraz je Čas Milosti, v ten Deň to bude už príliš neskoro. Tam nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Kajajte a odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciest, pretože jestvuje cesta, ktorá sa mnohým zdá správna, ale jej koniec vedie k večnému zatrateniu.

Naslúchajte Mi a Nezatvrdzujte si vaše srdce. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Nenachádzam Žiadne Potešenie v smrti hriešnika, kvôli tomu Volám hriešnikov k pokániu. Nepohŕdajte Mojimi varovaniami, Ani Mojou Láskou a Milosťou. Som Plný Milujúcej Vľúdnosti, Milosrdný a Štedrý, ale Som aj Stravujúci Oheň k Mojim odporcom. Čas Milosti Nebude trvať večne.

Buďte rozumní a Naslúchajte Mi. Vyhľadávam úplnú Poslušnosť od všetkých z vás a Nielen od niektorých. Tí ktorí odmietajú Naslúchať Mi, budú si niesť následky. Každá neposlušnosť bude potrestaná. Ja Súdim vždy Čestne a Správne, pretože Poznám každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky.

https://www.youtube.com/watch?v=WhWFsOgB7Wk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...