piatok 24. júla 2020

Žite váš život

Slová Ježišove k nám:

Žite váš Život – 24. júla 2020

Musíte žiť váš život potešiteľne Mne, tak aby som vás Našiel za Hodných v onen Deň, aby ste boli schopní Vstúpiť do Neba a Neodmietol som vás. Ja Som Jediný, kto Pozná každé srdce, všetky pohnútky a myšlienky. Som jediný Spravodlivý Sudca. Súdim vždy Čestne a Správne a podľa Mojich Pravidiel. Nijako Neuprednostňujem ani Neukracujem.

Píšem Mená do Knihy Života a Som schopný mená aj Odnímať. Nie každý, kto Mi Vraví Pane, Pane Ma Uvidí. NeSpravodliví NeZdedia Moje Večné Kráľovstvo. Poviem mnohým v onen Deň, Choďte Preč, Ja Som vás Nikdy Nepoznal, vy ktorí konáte neprávosť. Nedajte sa nikým zviesť so lžami a s prázdnymi prisľúbeniami. Nebude Žiadna Milosť bez pravého ľútostiplného pokánia. Tiež musíte prinášať ovocie hodné pokánia, inak len klamete seba. Strom sa spoznáva podľa jeho ovocia.

Žite váš život v Bázni a Úcte ku Mne, preto kto Som a preto čo Dokážem urobiť. Ja Som Jediný, kto Dokáže uvrhnúť do pekla. Nikto nechce dosiahnuť zlú konečnú stanicu. Budete za to musieť viniť len samých seba a všetko to bude márne.

Nepatríte sebe, ale Mne. Vykúpil som vás za Najvyššiu Cenu na Kríži Mojou Krvou. Ste Chrámom Môjho Ducha Svätého. Buďte Svätí, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Neuvidíte. Buďte čistí v srdci. Žite Zbožne. Žite váš život ako deti Svetla a Nie temnoty, inak len zvádzate samých seba.

https://www.youtube.com/watch?v=-9Fo22gQ0QE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...