pondelok 13. júla 2020

Vďační

Ježišove slová k nám:

Vďační – 13. júla 2020

Všetci máte mnoho za čo byť Vďační. Mnohí z vás majú omnoho viac ako mnohí iní. Buďte Vďační a naplnení so všetkým, čo už máte.

Mnohí Nie sú Vďační ani naplnení. Chcú stále viac, nikdy nie sú uspokojení s tým, čo už majú. Vždy sa sťažujú, nikdy nie sú Vďační. Ja Poznám každé srdce i všetky pohnútky.

Buďte odlišní, buďte Mi vždy Vďační za každých okolností. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Dosiahnu všetko čo Chcem. Mám veci pod Kontrolu. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Vkladajte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa a buďte vždy Vďační za každých okolností a naplnení. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Majte Vieru vo Mňa preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť. Ja Sa Nemením.

Vy sa musíte všetci meniť na Dobrých. Majte Vďačné srdce smerom ku Mne, k vášmu Tvorcovi a Záchrancovi. Spievajte Mi Piesne Chvály a Uctievajte Ma v Duchu a v Pravde. Toto je Mi Potešiteľné.

Buďte Vďační, že Ma môžete Poznať, Toho v ktorého Veríte a Uctievate, Reálne a že môžete mať a zažívať Môj pravý Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské porozumenie, dokonca aj uprostred virvaru. Buďte v Pokoji so Mnou a vždy Vďační.

https://www.youtube.com/watch?v=U3vAM-Bjrtc

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...