piatok 31. júla 2020

Nemožné


Nemožné – 31. júla 2020

Ja Som Sa Nezmenil. Stále Robím to čo je Nemožné, pretože so Mnou sú všetky veci Možné. Toto je to, kto Som. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Robím to, čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené, tak ako Chcem, primerane k Môjmu Plánu a Účelu.

Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Dosiahnu všetko, čo Chcem a ako Chcem. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako to je v Nebi. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Majte Vieru vo Mňa preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť, bezo Mňa nemôžete nič urobiť. Všetka Moc a všetka Autorita patrí Mne. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu.

Nestrácajte Nádej Ani sa nevzdávajte, pretože Ja Som Ten, ktorý je Schopný urobiť to čo je Nemožné. Vaša Viera bude skúšaná mnohokrát a rozličnými cestami. Nepochybujte o Mne, ale stojte pevne vo vašej Viere. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam.

https://www.youtube.com/watch?v=qnqE2EoETbk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...