pondelok 20. júla 2020

Zostávajte Zameraní a Dôverujte Môjmu Plánu


Ježišove slová k nám:

Zostávajte Zameraní a Dôverujte Môjmu Plánu – 20. júla 2020

Musíte zostávať Zameraní na Mňa a Moje Večné Kráľovstvo a Dôverovať Môjmu Plánu. Ja Mám Riadenie. Moja Vôľa buď Učinená na Zemi tak ako je v Nebi. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Dosiahnu všetko čo Chcem a ako Chcem. Všetky veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolávaní primerane k Môjmu Plánu a Účelu. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Majte Vieru vo Mňa preto, kto Som a preto, čo Dokážem urobiť.

Zostávajte Zameraní na Mňa, Môj Plán a Účel je Rozširovať Moje Večné Kráľovstvo a všetko pre Moju Slávu. Neschádzajte zo stanovenej cesty. Zostávajte na stanovenej ceste a Dôverujte Môjmu Plánu pre tento čas.

Nebojte sa plánov nepriateľa. Ja ich všetky poznám. Som Schopný Osvetliť a Odkryť ich Vopred tak ako Ja Chcem. Nič nemôže byť ukryté predo Mnou. Ja všetko Vidím i Počujem. Vy všetci ste večne predo Mnou.

Ja Som Jediný, kto Pozná Koniec už od Začiatku. Som Alfa a Omega, Začiatok a Koniec, Prvý a Posledný, Ten ktorý je, ktorý bol a ktorý má Prísť v Stanovenom Čase, vo Veľkej Sile a Sláve.

Vkladajte všetku vašu Nádej vo Mňa a Dôverujte Môjmu Plánu. Ja Som Všemocný, Všemohúci Otec Milosti a Priazne. Všetka Sila a všetka Autorita je Moja. Som Nekonečný. Nie Som Predpovedateľný, Ani Ohraničený Ani Obmedzený v tom, čo Dokážem urobiť. Robím čo je Nemožné, Neobyčajné a Nadprirodzené. Buďte v Pokoji. Zostávajte Zameraní a Dôverujte Môjmu Plánu.

https://www.youtube.com/channel/UCAM9lYj9J3LXs0FTKBEP2cg/videos



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...