utorok 24. augusta 2021

Buďte Neochvejní

Buďte Neochvejní - 24. augusta 2021 - Sväté slová Ježiša aj k nám

Musíte byť Neochvejní v týchto dňoch, pretože dni sú zlé. satan tvrdo pracuje a vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. Nepadnite mu za korisť, jeho lžiam, mnohým úkladom a prázdnym sľubom, to vedie len ku Sklamaniam a k Večnému Zatrateniu na Konci.

V tomto svete budete mať Skúšky a Súženia. Vaša Viera bude testovaná mnohokrát a na rôznych cestách. Preto musíte byť neochvejní, nepohnuteľní, Pevní vo vašej Viere až do Konca, inak to všetko bude márne. Nikto nechce byť Sklamaný. Buďte Neochvejní. Nie ste bez Nádeje. Prisľúbil som, že od vás Nikdy Neodídem ani vás Neopustím. Som vždy S vami. Pomáham vám a Živím vás. Nie ste odkázaní sami na seba. Som pre vás a Nie proti vám. satan je proti vám a nenávidí vás. Ja vás Milujem a Starám sa o vás. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Nemením Sa. Majte Pravú Vieru vo Mňa a buďte Neochvejní.

Preto záleží na vašom Osobnom Vzťahu Lásky So Mnou. Mnohým chýba Osobný Vzťah Lásky So Mnou. Nepoznajú Ma, to Kto Som a to Čo Dokážem Urobiť. Preto o Mne Pochybujú a Nie sú Neochvejní, Pevní v ich viere. Všetko čo počujú alebo vidia, ich rozhádže. Nie sú Sústredení na Mňa Ani Mi Nedôverujú. Sú zmietaní všetkým, čo počujú a vidia. Veria všetkému ako by to bola Pravda. Preto sú mnohí oklamaní, vo tme a stratení, Nevedia kam smerujú.

Neochvejnosť je voľba. Buďte Rozumní a nie pochabí, pretože dni sú zlé. Ja Sa Nemením. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko Čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Majte Vieru vo Mňa a Nepochybujte O Mne. Buďte Neochvejní, Pevní vo vašej Viere. Budete Vidieť Zázraky a Budete Počuť o Zázrakoch a Zažijete Zázraky presahujúce ľudské chápanie v týchto dňoch. Ja stále Robím veci Nemožné, Neobyčajné, Neočakávané, Nadprirodzené a Bezprecedentné. Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Som Nekonečný a Som Všemohúci. Úplne Riadim. Moja Vôľa Bude Učinená na Zemi tak, ako je ona v Nebi. Dôverujte Môjmu Plánu a Účelu pre tento Čas. Vložte všetku vašu Nádej a Dôveru vo Mňa. Ja Nezlyhávam Ani Nesklamávam. Buďte Neochvejní.

https://www.youtube.com/watch?v=ZaHCOWafFxY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...