sobota 7. augusta 2021

Vaša Duša!

Vaša Duša! - 7. augusta 2021 - Ježišove Otcovské varovné slová nám

Na Vašej Duši vám musí záležať viac ako na vašom tele alebo na čomkoľvek inom v tomto dočasnom živote. Mnohí sa viac starostia o svoje telo a o iné veci namiesto o svoju dušu.

Varoval som vás rovnako Vopred, aby ste sa nebáli tých, ktorí môžu zabiť len vaše telo, ale Nie vašu Dušu. Musíte sa Báť Mňa, Ja Som Jediný, ktorý Dokážem Zničiť rovnako vašu Dušu i Telo a Uvrhnúť vás Do Pekla. Preto musíte byť v Bázni a Úcte ku Mne a Starostiť sa o vašu Dušu. V Dokonalej Láske Nie je Žiaden Strach, pretože Dokonalá Láska Vyháňa von všetok Strach. Buďte Dokonalí v Mojej Láske.

Preto buďte Uzmierení a v Pokoji So Mnou, S Princom Pokoja. Buďte Svätí, pretože Ja Som Svätý a bez Svätosti Ma Nikto Neuvidí. Nespravodliví Nezdedia Moje Večné Kráľovstvo. Nebuďte oklamaní a Nedajte sa nikým oklamať so satanovými lžami, úkladmi a prázdnymi sľubmi, pretože to vedie len ku Sklamaniam a k Večnému Zatrateniu. Poviem mnohým v Ten Deň: Choďte Preč, Nikdy som vás Nepoznal, vy ktorí činíte neprávosť.

Buďte Rozumní a Nie pochabí. Ja Som Láska, ale Som Aj Spaľujúci Oheň k Mojim Odporcom. Bude to hrozná vec Padnúť Do Mojich Rúk. Duša ktorá hreší Zomrie. Mzda hriechu je Smrť.

Nenachádzam Žiadne Potešenie v Smrti hriešnika. Preto stále Volám hriešnikov k Pokániu. Pokánie Vedie k Večnému Životu. Každý jeden musíte Hľadať Život a Nie smrť. Kajajte sa a Odvráťte sa od všetkých vašich skazených ciet. Prinášajte Ovocie Hodné Pokánia. Buďte Hodní Mňa a Môjho Večného Kráľovstva, ktoré Nie je z tohto sveta a je Jediným Kráľovstvom, ktoré bude Trvať Na Veky Vekov.

Milujem vás a Starám sa o vás, ste Milovaní. Milujte Ma viac ako kohokoľvek a čokoľvek iné v tomto svete. Umožnite Mi vždy byť vašou Prvou Láskou. Na Vašej Duši Mi záleží a musí na nej záležať aj vám viac ako na čomkoľvek inom. Buďte Duchovne Prichystaní, pretože dni sú zlé. Starostite sa o vašu Dušu.

Je smutné, že mnohí Nie sú Duchovne Pripravení, pretože sa starajú viac o svoje telo a iné veci namiesto o svoju Dušu. Ich priority Nie sú správne. Čo to komukoľvek Osoží, keby získa aj celý svet, ale stratí svoju vlastnú Dušu? Čo budete schopní dať na výmenu za vašu Dušu? Buďte Rozumní, všetko je to o vašej Duši. Na vašej Duši záleží a Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=LnrGh-hfeq8

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...