utorok 10. augusta 2021

Nádej a Dôvera

Nádej a Dôvera - 10. augusta 2021 - Ježišove slová aj k nám

Vaša Nádej a Dôvera musia byť vždy vo Mne, v Tom, O Ktorom to všetko je. Nikdy Nie ste Bez Nádeje. Verte a Dôverujte Mi. Nikdy Nie ste odkázaní len sami na seba. Ja Som vždy S vami. Nikdy od vás Neodídem Ani vás Neopustím. Moje Prisľúbenia Nezlyhávajú. Som vždy Verný a Dôveryhodný. Buďte vždy v Pokoji So Mnou a budete Mať a Zažívať Môj Pokoj, ktorý presahuje každé ľudské chápanie, dokonca aj uprostred virvaru.

Varoval som vás, že vaša Viera bude testovaná, mnohokrát a na rôznych cestách. V tomto svete budete mať skúšky a súženia. Buďte neochvejní, nepohnuteľní a Držte si Vieru. Moja Ruka Nie je taká Krátka, aby Nepomohla.

Všetky Veci Vypracúvam pre Dobro pre tých, ktorí Ma Milujú, ktorí sú Povolaní podľa Môjho Plánu a Účelu. Vaša Nádej a Dôvera musia byť vždy vo Mne, pretože Ma Poznáte, to Kto Skutočne Som a to Čo Dokážem Urobiť i to že Nie Som Ohraničený Ani Obmedzený. Zažili ste Ma Reálne. Ja Som Ten, Ktorý Robí veci Nemožné, Neočakávané, Neobyčajné, Nadprirodzené a Bezprecedentné a Nemením Sa. Preto sú vaša Nádej a Dôvera vo Mne, pretože Viete, že Som Toho Schopný. Som Všemocný, Ten Ktorý Je, Ktorý Bol a Ktorý Príde V Zasľúbenom Čase s Veľkou Mocou a Veľkou Slávou. Úplne Riadim. Moja Vôľa Sa Učiní na Zemi tak ako je v Nebi. Moje Slová sa Nevrátia ku Mne Naprázdno, ale Uskutočnia všetko čo Chcem, ako Chcem a Kedy Chcem. Predpovedané sa Rozvinie, ako to bolo Prisľúbené.

Moji Milovaní, vy Ma Poznáte, Toho, V Ktorého Veríte a Uctievate, Reálne. Nie Som vám Cudzincom. Buďte vždy Vďační a Chváľte Ma. Máte Nádej. Povzbudzujte a Dávajte Nádej aj ostatným v týchto dňoch. Aj oni sa musia učiť Vložiť všetku ich Nádej a Dôveru vo Mňa, pretože dni sú zlé. satan, váš protivník, reve ako lev, hľadajúc, koho môže zožrať. vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. spôsobuje beznádej. Dávajte znovu Nádej tým, ktorí sú bez nádeje.  Vy všetci Ma Potrebujete. Milujem a Starám sa o každého z vás. Nikto nepotrebuje byť bez Nádeje.

So Mnou je tu vždy Nádej. Zomrel som za všetkých z Lásky Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu S Mojou Krvou. Nie je to Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, boli Uzmierení a v Pokoji So Mnou, Princom Pokoja, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi.

https://www.youtube.com/watch?v=L3gMq3r3gqg

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...