streda 11. augusta 2021

Rozlišovanie ...

Rozlišovanie - sXtXn ako obXmX v tele - 11. augusta 2021 - Varovné slová Pána Ježiša k nám

Mnohí už zahynuli a mnohí ďalší zahynú, Ak Nepoužívajú Rozlišovanie v týchto Dňoch, pretože Dni sú zlé a sXtXn vie, že jeho čas sa rýchlo kráti. je už uprostred vás v tele ako obXmX a mnohí ho Nerozpoznávajú. Neuvedomujú si to Ani to Nevedia, pretože Nerozlišujú, kto v skutočnosti je a že Nie je ten, kto PrXdstiXra byť. Len tí s Duchovnými očami a ušami Rozlišujú a Rozumejú, čo skutočne nastane vo svete a kto je za tým všetkým.

Oni Nazývajú zlé dobrým a Dobré zlým, a Pokladajú tmu za svetlo a Svetlo za tmu. Všetko je to Biblické a Predpovedané. Používajte Rozlišovanie. Máte mnohých Nepriateľov a ani si to Neuvedomujete Ani ich všetkých Nepoznáte. Aj oni predstierajú byť to, kto Nie sú. Spoznáte ich podľa ich ovocia, ak použijete Rozlišovanie.

Je tu čas pre vás všetkých, aby ste používali Rozlišovanie, ak Nechcete byť oklamaní v týchto Dňoch. Rozlišujte medzi PRAVDOU a lžami, DOBROM a zlom, SPRÁVNYM a nesprávnym. Buďte Prebudení a Zostávajte Prebudení. Buďte vždy Ostražití. Sledujte a Modlite sa.

Váš Nepriateľ, sXtXn v tele, je uprostred vás, tvrdo pracuje za javiskom, s falošným prXrXkom pXpXžom. Ako koná sXtXn? Používajte Rozlišovanie. sXtXn prišiel len preto, aby kradol, zabíjal a ničil. Či toto Nie je to, s čím je sXtXn, obXmX v tele, práve teraz zaneprázdnený uprostred vás? Rozpoznajte vášho Nepriateľa a buďte Varovaní, že máte oveľa viac Nepriateľov. Oni všetci zapredali ich duše sXtXnovi, takisto aj sXtXnovi v tele. Budete šokovaní, ktorí to v skutočnosti sú. Sú všade. Používajte Rozlišovanie.

Ja Som Prišiel, aby ste vy všetci mnohli mať Život a to Život v Hojnosti. Zomrel som za všetkých z Lásky Na Kríži. Zaplatil Som Výkupné, Najvyššiu Cenu, s Mojou Krvou. To Nie je Moja Vôľa, aby ktokoľvek Zahynul, ale aby ste sa všetci Kajali, boli Uzmierení a v Pokoji So Mnou, S Princom Pokoja, aby ste mali Nádej na Večný Život na Konci, pretože Koniec to oznámi.

Tomuto chce sXtXn Zabrániť a urobí všetko čo vie, aby prekážal a zastavil ľudí od Pokánia. Rozlišujete to, čo práve teraz prichádza všade po celom svete? sXtXn ako obXmX v tele je za tým všetkým. Rozpoznávajte sXtXna vášho protivníka, ktorý reve ako lev, hľadajúc koho môže zožrať v tejto neskorej hodine. Nepadnite mu za korisť, ani všetkým jeho lžiam, mnohým úkladom a prázdnym sľubom, pretože to Vedie len ku Sklamaniam a Večnému Zatrateniu.

Kvôli tomuto Varujem, z Lásky a pretože Mám Starosť. Vezmite si to do Pozornosti, ste Varovaní. Používajte Rozlišovanie, pretože Dni sú zlé.

“36 Potom ten kráľ bude robiť podľa jeho vlastnej vôle a bude sa povyšovať a zvelebovať nad každého boha, bude hovoriť rúhanie proti Bohu bohov, a bude sa mu dariť, dokým sa nedovŕši zúrivý hnev; lebo to, čo je určené, sa vykoná.” Daniel 11:36

“Príchod toho bezzákonného (nedodržiavajúceho Božie zákony) je podľa skutkov SATANa, so všetkou mocou, so znameniami a so lživými zázrakmi 10 aj s každým nespravodlivým zvádzaním medzi tými, ktorí hynú, pretože neprijali Lásku Pravdy, aby mohli byť Zachránení. 11 A pre túto príčinu im Boh Pošle Silné Pôsobenie Bludu, aby uverili lži, 12 aby boli odsúdení všetci, ktorí Neverili Pravde, ale obľúbili si neprávosť.” 2 Solúnčanom 2:9-12

Zjavenie 13:1-18

https://www.youtube.com/watch?v=TII4-GrYOsM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ovce budú rozohnané

Ovce budú rozohnané - 23. 6. 2019 Minulú noc mi Pán ukázal vodcov mnohých cirkví, spolčených pre svoj vlastný blahobyt a udržanie sa. Poto...